مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 1 بهمن 1399 ساعت 20:552021-01-20اقتصادي

ضرر مالی نفتکش ها از کاهش تولید عربستان


نفت کمتر برای حمل دریایی از سوی عربستان سعودی و شمار رو به رشد نفتکش های موجود در بازار به درآمد مالکان نفتکش ها به حدی ضربه زده که در مسیر حمل نفت از خلیج فارس به چین ضرر می کنند.

- نفت کمتر برای حمل دریایی از سوی عربستان سعودی و شمار رو به رشد نفتکش های موجود در بازار به درآمد مالکان نفتکش ها به حدی ضربه زده که در مسیر حمل نفت از خلیج فارس به چین ضرر می کنند.

به گزارش ایسنا، عربستان سعودی در ششم ژانویه اعلام کرد تولید نفت را به میزان یک میلیون بشکه در روز دیگر در ماههای فوریه و مارس کاهش می دهد.

کاهش تولید نفت این کشور که بزرگترین صادرکننده نفت جهان است، میزان حمل نفت در بازار ابر نفتکش ها که هر یک ظرفیت حمل حداکثر دو میلیون بشکه نفت را دارند، کاهش داده است.

بعلاوه کاهش قابل توجه ذخایر نفت شناور جهان، ابر نفتکش های بیشتری را برای حمل نفت در مسیرهای اصلی تجارت نفت آزاد کرده است.

رشد اخیر قیمت نفت باعث شده معامله گران تمایلی برای نگهداری نفت نداشته باشند و تقاضای مطلوب در آسیا هم محلی را برای نفت ذخیره شده در دریا فراهم کرده است.

عربستان سعودی پس از تصمیم برای کاهش بیشتر تولید، اعلام کرد حجم نفتی که به مشتریان می فروشد را حداقل برای 9 مشتری در آسیا و اروپا کاهش می دهد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ضرر مالی نفتکش ها از کاهش تولید عربستان

ضرر مالی نفتکش ها از کاهش تولید عربستان