مطالب مرتبط:
احساس بی پناهی میان پزشکان جوان ؛ خودکشی آن ها ربطی به بیماری های روحی ندارد/ «از رزیدنت ها ضمانتی مالی می گیرند که در صورت مرگ شان هم قابل اجرا باشد»
علائم بیماری کبدی در کودکان
تغییرات محیطی موجب افزایش بیماری های آلرژیک شده است
این محرک ها بیماری آسم را تشدید می کنند +اینفوگرافیک
کشف ژن های افسردگی و بیماری قلبی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 18 اردیبهشت 1403 ساعت 16:252024-05-07پزشكي

خشکاندن آب های راکد برای جلوگیری از بیماری مالاریا


معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان تاکید کرد: برای جلوگیری از تکثیر پشه آنوفل و پیشگیری از ابتلا به بیماری مالاریا لازم است مردم در این مناطق تا حد امکان برای خشکاندن آب های راکد اطراف محل زندگی خود اقدام کنند.

- ایسنا/سیستان و بلوچستان معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان تاکید کرد: برای جلوگیری از تکثیر پشه آنوفل و پیشگیری از ابتلا به بیماری مالاریا لازم است مردم در این مناطق تا حد امکان برای خشکاندن آب های راکد اطراف محل زندگی خود اقدام کنند.

دکتر مهدی زنگنه در گفت وگو با ایسنا، ضمن هشدار در خصوص شیوع بیماری مالاریا در مناطق جنوبی استان سیستان و بلوچستان افزود: همجواری استان سیستان و بلوچستان با کشور پاکستان، فراوانی پشه در مناطق مرزی و گرمای هوا، شرایط مساعد برای افزایش انفجاری بیماری مالاریا در مناطق مرزی استان را فراهم کرده است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان ادامه داد: هم استانی های عزیز در مناطق مرزی در صورت مشاهده هرگونه تب و بدن درد در هریک از اعضای خانواده به نزدیکترین مرکز بهداشتی درمانی محل سکونت خود مراجعه تا از این افراد لام مالاریا گرفته شود.

دکتر زنگنه بر اهمیت شناسایی و درمان به موقع بیماران مبتلا به مالاریا برای کنترل و پیشگیری از افزایش موارد بیماری تاکید کرد و افزود: شناسایی سریع


برچسب ها: سیستان و بلوچستان - دانشگاه علوم پزشکی زاهدان - استان سیستان و بلوچستان - مالاریا - معاون بهداشت - دانشگاه علوم - دانشگاه علوم پزشکی
آخرین اخبار سرویس:

خشکاندن آب های راکد برای جلوگیری از بیماری مالاریا

خشکاندن آب های راکد برای جلوگیری از بیماری مالاریا