مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 30 خرداد 1402 ساعت 09:202023-06-20اقتصادي

حال بد دریا در مازندران/ نقش جامانده جوامع محلی در گردشگری ساحلی


مدیریت یکپارچه گردشگری ساحلی به دلیل فقدان آگاهی مدیران و نبود طرح جامع در جزر و مد دریا به فراموشی سپرده شده و حال سواحل را بد کرده است.

- خبرگزاری مهر ، گروه استان ها- بهناز مقدس: مدت هاست شاهد مطرح شدن طرح ها و برنامه هایی برای توسعه صنعت گردشگری در سواحل و اقتصاد دریا در جلسات مدیران استان مازندران هستیم.

ساحل یک بنیان جغرافیایی و یک جاذبه گردشگری است که هر کدام تعاریف متفاوتی علمی دارند و شناخت و معرفی آن را تنها یک جغرافیدان می تواند و نگاه دیگران تنها به جاذبه گردشگری و تفریحی آن خواهد بود، بدون تمرکز از شناخت مناطق آسیب پذیر.

در این بین نقش جامعه محلی در عدم توسعه یافتگی گردشگری سواحل به فراموشی سپرده شد یا می شود؛ موضوعی که علی رغم حساسیت بالایش برای پرداختن به چگونگی ایجاد آسیب ها انگار به نقطه قوت و به اصلاح درآمدزا برای این قشر بدل شد.

با توجه به حساسیت موضوع با سه کلید واژه توسعه، گردشگری و سواحل به بررسی چالش ها از نگاه دکتر مهدی رمضان زاده دانشیار دانشکده علوم انسانی و اجتماعی دانشگاه مازندران پرداختیم.

ساحل یک بنیان جغرافیایی است وی در گفت وگو با خبرنگار مهر ساحل را یک منبع جغرافیایی و گردشگری دانست و گفت: در ساحل شاهد کنش و واکنش هایی هستیم که سوالی با عنوان چرا 10 درصد مردم دنیا در کنار ساحل زندگی می کنند


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

حال بد دریا در مازندران/ نقش جامانده جوامع محلی در گردشگری ساحلی

حال بد دریا در مازندران/ نقش جامانده جوامع محلی در گردشگری ساحلی