مطالب مرتبط:
باید آن زمان که هنوز کسب و کار مردم در فضای مجازی نبود، دوراندیشی می کردیم/ در واتساپ و اینستاگرام شاهد برگزاری کلاس هایی برای جنایت، بی عفتی و هرزگی هستیم/ وکیل خانواده امینی حرف های بدون مدرک مطرح می کند
ارتباط دانشگاه و صنعت نباید در حد شعار باقی بماند
نماینده موافق وزیر پیشنهادی کار : درس خواندن در دانشگاه های معتبر دنیا جرم است؟
موافق وزیر پیشنهادی کار: آیا درس خواندن در دانشگاه های بین المللی جرم است؟| زاهدی وفا به اهداف وزارت تعاون تسلط دارد
زاهدی وفا نمی دانست برای تصدی در وزارت کار معرفی می شود که فرزندانش را در ایران به دنیا بیاورد | آیا درس خواندن در دانشگاه های بین المللی جرم است؟
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 13 مهر 1401 ساعت 07:522022-10-05دانش

نظام هایی که برمبنای منطق کار نمی کنند، از بحث و نقد می ترسند/ ارتباط بروز رفتارهای نامتعارف در دانشگاه ها با نبود کرسی های آزاداندیشی


عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی و دبیر ستاد راهبری نقشه جامع علمی کشور گفت: وقتی جوانان بخصوص جوان دانشجوی فرهیخته ای که حرف، پیشنهاد، انتقاد و سوال دارد ببیند بستری برای بیان آن در دانشگاه وجود دارد، - راحت از این فرصت ها استقبال می کند و اصلا نیازی به خیلی اعتراضات خارج از چارچوب ندارد.

منصور کبگانیان عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی و دبیر ستاد راهبری نقشه جامع علمی کشور در گفت وگو با خبرنگار ایلنا در خصوص ضرورت تدوین شیوه نامه جدید دانشگاهی برای پیشگیری از شرایط التهاب آور در دانشگاه ها توضیح داد: خوشبختانه شورای عالی انقلاب فرهنگی در این زمینه مصوبات خوبی داشته و در جلسه اخیر شورا انتقاداتی وارد شد که چرا بستر اجرایی سازی این مصوبات پیش نیامده است؟ او تصریح کرد: یکی از این مصوبات کرسی های نقد و مناظره بود.

البته بسته به علاقه و پیگیری برخی روسای دانشگاه ها، در بعضی از آنها، این مصوبات خیلی خوب پیش رفته است.

در بسیاری از دانشگاه ها هم اصلا صحبتی از آن نشده است.

وقتی جوانان بخصوص جوان دانشجوی فرهیخته ای که حرف، پیشنهاد، انتقاد و سوال دارد، ببیند بستری برای بیان آن در دانشگاه وجود دارد، راحت از این فرصت ها استقبال می کند و اصلا نیازی به خیلی اعتراضات خارج از چارچوب ندارد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

نظام هایی که برمبنای منطق کار نمی کنند، از بحث و نقد می ترسند/ ارتباط بروز رفتارهای نامتعارف در دانشگاه ها با نبود کرسی های آزاداندیشی

نظام هایی که برمبنای منطق کار نمی کنند، از بحث و نقد می ترسند/ ارتباط بروز رفتارهای نامتعارف در دانشگاه ها با نبود کرسی های آزاداندیشی