مطالب مرتبط:
خواندنی های تاریخ| یک گزارش تاریخی از صنعت نساجی در دوره قاجار
گفتگو با مهران صدرالسادات، هنرمند پیشکسوت مشهدی | دنیای نقاشی پایان ندارد
فارس من| صورت حساب این دوره تلفن ثابت برای همه مشترکان افزایش یافت
برگزاری دوره آموزشی ایمنی در معدن برای همه فعالان معدنی از ابتدای آبان
تصاویر| تولید شیره انگور در سبزوار
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 11 مهر 1401 ساعت 12:322022-10-03اقتصادي

دوره های آموزشی پاییزه در فرهنگسرای عطار | از کاراته و ژیمناستیک تا نقاشی و بازیگری


برای افزایش میزان آگاهی و اطلاعات شهروندان و تکمیل دوره های آموزشی سنوات گذشته با شروع فصل پاییز، مدیریت فرهنگی و هنری منطقه 10 دوره های آموزشی فرهنگی و هنری متنوعی را در فرهنگسرای عطار نیشابوری و مراکز تابعه برگزار می کند.

- دوره های آموزشی پاییزه در فرهنگسرای عطار از کاراته و ژیمناستیک تا نقاشی و بازیگری برای افزایش میزان آگاهی و اطلاعات شهروندان و تکمیل دوره های آموزشی سنوات گذشته با شروع فصل پاییز، مدیریت فرهنگی و هنری منطقه 10 دوره های آموزشی فرهنگی و هنری متنوعی را در فرهنگسرای عطار نیشابوری و مراکز تابعه برگزار می کند.

به گزارش سایت قطره و به نقل ازهمشهری آنلاین، روابط عمومی مدیریت فرهنگی و هنری منطقه 10 با اعلام این خبر گفت : این دوره های آموزشی با بررسی ها و نیازسنجی های انجام شده با هدف افزایش مهارت های اجتماعی و علمی و غنی سازی اوقات فراغت شهروندان تدارک دیده شده است.

محمد قاسمی درباره سرفصل های دوره های آموزشی فصل پاییز توضیح داد : این دوره های آموزشی شامل هنرهای تجسمی (خوشنویسی، طراحی، رنگ وروغن، آبرنگ و مدادرنگی)، دوره های ویژه کودکان (چرتکه، رباتیک، شطرنج، نقاشی، خلاقیت، ارف، مهد و پیش دبستانی)، دوره های ورزشی (کاراته، تکواندو، کیک بوکسینگ، ژیمناستیک، ایروبیک)، موسیقی (گیتار، دف، سنتور و.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

دوره های آموزشی پاییزه در فرهنگسرای عطار | از کاراته و ژیمناستیک تا نقاشی و بازیگری

دوره های آموزشی پاییزه در فرهنگسرای عطار | از کاراته و ژیمناستیک تا نقاشی و بازیگری