مطالب مرتبط:
وحید جلال زاده رییس ستاد مرکزی یوم الله سیزدهم آبان شد
وحید جلال زاده رییس ستاد مرکزی یوم الله 13 آبان شد
اولین جلسه هماهنگی و برنامه ریزی ستاد بزرگداشت مراسم 13 آبان برگزار شد
تصاویر/ دیدار رییس ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور با آیت الله اعرافی
مراسم اربعین ارتحال آیت الله ناصری دولت آبادی برگزار می شود
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 10 مهر 1401 ساعت 14:252022-10-02سياسي

رییس ستاد مرکزی یوم الله 13 آبان : مراسم 13 آبان متفاوتی برگزار خواهد شد


رییس ستاد مرکزی یوم الله 13 آبان تاکید کرد ، ملت و مسئولان ایران باید با تلاشی مضاعف برای برگزاری مراسم 13 آبان اقدام کنند چون در این روز ممکن است اتفاقاتی معطوف به حوادث اخیر رخ دهد.

- وحید جلال زاده که در ابتدای جلسه هماهنگی ستاد مرکزی یوم الله 13 آبان حکم خود را از حجت الاسلام والمسلین محمدحسین موسی پور رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی دریافت کرد ، در سخنانی بر اهمیت برگزاری مراسم 13 آبان تاکید کرد.

به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری ایران پرس ، وحید جلال زاده در جلسه صبح امروز ( یکشنبه ) ستاد هماهنگی یوم الله 13 آبان که در محل ساختان سازمان تبلغات اسلامی برگزار شد ، افزود ، با توجه به حوادث اخیر ، دانشگاه ها آبستن حوادق هستند و حتی مدارس ایران نیز مورد طمع دشمنان قرار دارند.

این مسئول تاکید کرد ، باید با تلاش و مجاهدتی ویژه ، 13 آبان در اذهان ماندنی تر شود و قطعا امسال دشمنان برای این روز ماموریت و برنامه دارند.

گفتنی است روز 13 آبان در تقویم جمهوری اسلامی به عنوان روز "مبارزه با استکبار" نام گذاری شده و علت آن تسخیر لانه جاسوسی سفارت آمریکا در 13 آبان 1358 است.

13 آبان علاوه بر سالروز تسخیر لانه جاسوسی یادآور دو رویداد مهم دیگر نیز هست، تبعید امام خمینی (ره) به ترکیه در 13 آبان 1343 و کشتار جمعی از دانش آموزان در 13 آبان 1357 از طرف رژیم پهلوی که به


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

رییس ستاد مرکزی یوم الله 13 آبان : مراسم 13 آبان متفاوتی برگزار خواهد شد

رییس ستاد مرکزی یوم الله 13 آبان : مراسم 13 آبان متفاوتی برگزار خواهد شد