مطالب مرتبط:
تلاش دشمن برای افزایش ریسک سرمایه گذاری در ایران با ایجاد اغتشاش
کمک به توسعه آموزش های مهارتی ، سرمایه گذاری مطمئن برای آینده کشور است 
مسیر مهار تورم از کنترل ترازنامه بانک ها می گذرد/ 3 اثر منفی افزایش نرخ سود بانکی برای اقتصاد ایران
وزیر ارتباطات: محدودیت ها می گذرد و مسیر شتابان توسعه ارتباطات ادامه می یابد
محدودیت ها می گذرد و مسیر شتابان توسعه ارتباطات ادامه می یابد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 10 مهر 1401 ساعت 12:422022-10-02اقتصادي

افزایش ریسک سرمایه گذاری نتیجه آشوب در کشور / مسیر توسعه از هرج و مرج نمی گذرد


افزایش ریسک سرمایه گذاری در ایران از مسیر بی ثباتی و ناآرامی و از طریق دو شاخص اقتصادی و روانی در دستور کار برخی کشورهای رقیب است.

- علی مروی در گفت وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، با اشاره به تاثیر آشوب بر فعالیت های اقتصادی هر کشور اظهار داشت: بی ثباتی، آشوب و اغتشاش حتما بر مسائل خرد و کلان اثرگذار است، تاثیر بر مسائل خرد به نحوی است که بازارها از رونق می افتد، تاثیر بر مسائل کلان هم به نحوی است که ریسک سرمایه گذاری از بین می رود.

* افزایش ریسک سرمایه گذاری نتیجه آشوب در کشور است این اقتصاددان در تشریح تعریف افزایش ریسک سرمایه گذاری در کشور ایران گفت: در این فضا ممکن است تعریفی به وجود بیاید که چون ارتباط ایران و روسیه به یک ارتباط خوب بدل شده است و کریدور شمال به جنوب ایران به مسیری برای دور زدن تحریم دو کشور اختصاص دارد، بنابراین بی ثباتی در ایران ریسک سرمایه گذاری کشورهای دیگر در این کریدور را افزایش می دهد.

وی افزود: این یعنی ریسک به نحوی تنظیم می شود که در همه ابعاد قابلیت بهره برداری داشته باشد، به معنای دیگر افزایش ریسک سرمایه گذاری در ایران از مسیر بی ثباتی و ناآرامی و از طریق دو شاخص اقتصادی و روانی در دستور کار است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

افزایش ریسک سرمایه گذاری نتیجه آشوب در کشور / مسیر توسعه از هرج و مرج نمی گذرد

افزایش ریسک سرمایه گذاری نتیجه آشوب در کشور / مسیر توسعه از هرج و مرج نمی گذرد