مطالب مرتبط:
تیر دشمن با راهپیمایی خیره کننده ملت در دفاع از نظام به سنگ خورد
رمز مقابله با توطئه های دشمن در هر زمانی اطاعت از رهبری است
هجمه های دشمن تنها با تفکر و بصیرت دفع می شود
رییسی: تلاش دشمن برای فتنه انگیزی، به دلیل احساس خطر از اقتدار نظام است
پژمانفر: مردم تهدیدات دشمن را به فرصت تبدیل کردند
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 7 مهر 1401 ساعت 15:102022-09-29سياسي

تا زمانی که دشمن هست، دفاع هست


حوزه/ حجت الاسلام والمسلمین اصغر اخوی با بیان اینکه دوران دفاع مقدس درس های زیادی به ما آموخت، به تبیین درس هایی که از دفاع مقدس آموختیم، پرداخت.

- به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرنگار ، حجت الاسلام والمسلمین اصغر اخوی در درس اخلاق کارمندان جامعهالزهرا سلام الله علیها که با موضوع راه های ایجاد و تقویت انگیزه در سازمان برگزار شد، ضمن گرامیداشت هفته دفاع مقدس، عنوان کرد: ما به اسم هشت سال دفاع مقدس داشتیم، اما در حقیقت بیش از چهل سال است که در دفاع مقدس به سر می بریم، دفاع از دین، فرهنگ، اخلاق، معنویت، عفاف و حجاب و دفاع از علم، پیشرفت، آبادانی و تمامیت اراضی کشورمان از جمله دفاع های پس از پیروزی انقلاب اسلامی بوده است.

تا زمانی که دشمن هست، دفاع هست مدیر مرکز مشاوره جامعه الزهرا سلام الله علیها اظهار داشت: دفاع فقط در جنگ رو در رو نیست، تا زمانی که دشمن هست، دفاع هست و سهم بسیجی دویدن پا به پای انقلاب اسلامی است، حتی در سنگر علم، کار و شغل هم باید به وظیفه دینی و انقلابی خود عمل کنیم.

حجت الاسلام والمسلمین اخوی با اشاره به حوادث و اغتشاشات اخیر، گفت: این واقعه برای ما هشدار بود که حواسمان باشد که انقلاب را به راحتی به دست نیاوردیم که به راحتی از دست دهیم، دشمن نسل جدید را هدف گرفته و بسیاری از افرادی که در اغتشاشات حضور داشتند، از نسل جدید و ا


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تا زمانی که دشمن هست، دفاع هست

تا زمانی که دشمن هست، دفاع هست