مطالب مرتبط:
مدیر حوزه های علمیه خوزستان معارفه می شود
مدیر حوزه های علمیه خواهران کشور به سمنان سفر می کند + برنامه ها
معارفه مدیر حوزه های علمیه خوزستان
فعالیت 800 مرکز تحقیقاتی مجوزدار حوزه سلامت در کشور
تصاویر/ نشست مدیر حوزه های علمیه خواهران کشور با مسئولان حوزوی استان سمنان
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 7 مهر 1401 ساعت 10:002022-09-29سياسي

حوزه علمیه منحصر در فعالیت فرهنگی نیست


حوزه/ حجت الاسلام والمسلمین نجم گفت: طلاب در حوزه های علمیه در 3 بخش آموزش، پژوهش و فرهنگی فعالیت دارند که عمده مردم تنها بخش سوم حوزه یعنی فعالیت های فرهنگی را می شناسند در صورتی که رسالت حوزه های علمیه تنها در عرصه فرهنگی خلاصه نمی شود.

- به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری حوزه از سمنان، حجت الاسلام والمسلمین مهدی نجم، صبح امروز در اولین همایش ملی جنگ بیولوژیک؛ ماهیت، ابعاد، پیامدها و راهکارها در سالن الغدیر شهر دامغان، اظهار داشت: معمولا حوزه های علمیه را به عنوان یک مرکز عمومی فرهنگی می شناسند و یک فضایی است که طلاب در آن درس می خوانند و فقط احکام و قرآن یاد می گیرند و برای مردم می گویند، در حالی که این تنها بخشی از کار حوزه است و برگزاری این گونه همایش ها حاکی از فعالیت های اصلی حوزه هاست.

مدیر حوزه علمیه خواهران استان سمنان با بیان اینکه فعالیت های طلاب علوم دینی در حوزه های علمیه منحصر به فعالیت فرهنگی نیست، گفت: طلاب خواهر و برادر فعالیت های جدی و فاخری در عرصه های علمی دارند.

وی افزود: طلاب در حوزه های علمیه در 3 بخش آموزش، پژوهش و فرهنگی فعالیت دارند که عمده مردم تنها بخش سوم حوزه یعنی فعالیت های فرهنگی را می شناسند در صورتی که رسالت حوزه های علمیه تنها در عرصه فرهنگی خلاصه نمی شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

حوزه علمیه منحصر در فعالیت فرهنگی نیست

حوزه علمیه منحصر در فعالیت فرهنگی نیست