مطالب مرتبط:
تقدیر امام جمعه بوشهر از برگزار کنندگان مراسم سوگواری اهل بیت (ع)
اشک ماتم عزاداران در شام غریبانه امام رئوف
اشک ماتم عزاداران در شام غریبانه امام رئوف(ع)
عکس | نمونه دستخط امام رضا (ع) در تبریز | اثری به خط کوفی که بر پوست آهو نوشته شده است
تجمع بزرگ دختران سوگوار امام مهربانی در بجنورد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 6 مهر 1401 ساعت 20:422022-09-28سياسي

امام جمعه قزوین: همایش های حوزه زکات باید از حالت تشریفاتی و کلیشه ای خارج شود


باید همایش های حوزه زکات از حالت تشریفاتی و کلیشه ای خارج شود و اهداف قابل رصد و پیگیری برای آنها تعریف شود.

- امام جمعه قزوین گفت: بایدهمایش های حوزه زکاتاز حالت تشریفاتی و کلیشه ای خارج شود و اهداف قابل رصد و پیگیری برای آنها تعریف شود.

از قزوین، آیت الله عبدالکریم عابدینی امشب در جلسه شورای زکات استان قزوین که با حضور محمدمهدی اعلایی، استاندار در دفتر امام جمعه قزوین برگزار شد، اظهار داشت: برگزاری همایش در حوزه زکات فرصت ها و تهدیدهایی دارد و اگر این همایش ها کلیشه ای و بدون نوآوری باشد، بدون شک به تهدیدی برای فریضه زکات تبدیل می شود.

وی اضافه کرد: از طرفی اگر برای همایش زکات اهداف معینی تعریف کنیم و معلوم باشد که با برگزاری چنین همایش هایی قرار است به چشم انداز مشخصی برسیم، آن موقع همایش های زکات اثرگذار می شوند.

بنابراین باید همایش های حوزه زکات از حالت تشریفاتی و کلیشه ای خارج شود و اهداف قابل رصد و پیگیری برای آنها تعریف شود.

عابدینی ادامه داد: برای تعریف اهداف چنین همایش هایی باید یک همفکری و مشورت بین فعالان حوزه زکات صورت بگیرد تا بتوانیم برنامه ها نو طرح های اثرگذاری در حوزه فرهنگ سازی زکات طراحی و اجرا کنیم.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

امام جمعه قزوین: همایش های حوزه زکات باید از حالت تشریفاتی و کلیشه ای خارج شود

امام جمعه قزوین: همایش های حوزه زکات باید از حالت تشریفاتی و کلیشه ای خارج شود