مطالب مرتبط:
آیا دستگیری علی کریمی توسط اینترپل قابل تحقق است؟
آیا ارتش متجاوز پوتین از سلاح اتمی در جنگ اوکراین استفاده خواهد کرد؟
آیا ما در جهان تنها هستیم؟
آیا باید از شامپوهای بدون سولفات استفاده کنیم؟
آیا در جمهوری اسلامی اعتراض امکان دارد؟
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 6 مهر 1401 ساعت 18:372022-09-28پزشكي

آیا عشایر علی رغم مصرف بالای لبنیات، بیشتر به روماتیسم مبتلا می شوند؟


متخصص بیماری های عفونی و گرمسیری گفت: بیماری تب مالت نسبتا بین عشایر شایع است که علائمی مشابه بیماری روماتیسم دارد و با رعایت نکاتی می توان از آن پیشگیری کرد.

- فریدون رحمانی امروز در گفت وگو با خبرنگار فارس در شهرکرد، در پاسخ به این شایعه که عشایر علی رغم مصرف بالای لبنیات، اغلب به روماتیسم مبتلا می شوند، گفت: بیماری تب مالت بین عشایر نسبتا شایع است و از طریق لبنیات محلی انتقال پیدا می کند.

روماتیسم یا تب مالت؟ متخصص بیماری های عفونی و گرمسیری با اشاره به اینکه عامل اصلی این بیماری بروسلوزیس است، اظهار کرد: تب مالت علائمی مشابه روماتیسم دارد و به همین علت مبتلایان به این بیماری بیشتر به متخصصان روماتولوژی مراجعه می کنند.

رحمانی ادامه داد: این بیماری از طریق تماس با دام یا مصرف لبنیات غیرپاستوریزه منتقل می شود.

وی بیان کرد: این بیماری بین دامداران و کسانی که با دام و فرآورده های دامی سروکار دارند و در فصول بهار و تابستان بیشتر شایع می شود.

متخصص بیماری های عفونی و گرمسیری با اشاره به اینکه هرساله بیماران مبتلا به تب مالت به مراکز درمانی استان مراجعه دارند، افزود: متاسفانه موارد ابتلا به این بیماری امسال نسبت به سال های گذشته بیشتر بوده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

آیا عشایر علی رغم مصرف بالای لبنیات، بیشتر به روماتیسم مبتلا می شوند؟

آیا عشایر علی رغم مصرف بالای لبنیات، بیشتر به روماتیسم مبتلا می شوند؟