مطالب مرتبط:
تشرف بیش از 12 میلیون نفر به حرم رضوی در دهه پایانی صفر
جابجایی زائران دهه پایانی صفر در مشهد رکورد زد
جابجایی زائران دهه پایانی صفر در مشهد رکورد زد
رییس سازمان راهداری: جابجایی زائران رضوی در دهه پایانی صفر در مشهد رکورد زد
رضایت شهروندان و زائران پیاده امام رضا(ع) از کیفیت خدمات مدیریت شهری در دهه پایانی صفر
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 6 مهر 1401 ساعت 10:322022-09-28پزشكي

ارائه بیش از 100 هزار خدمت در 160 پایگاه سلامت در دهه پایانی ماه صفر


معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در دهه پایانی ماه صفر بیش از یکصد هزار خدمت در 160 پایگاه سلامت به زائران بارگاه منور رضوی در مسیرهای جاده ای و شهری ارائه شد.

- به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری فارس از مشهد به نقل از وب دا، سید جواد حسینی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: در دهه پایانی ماه صفر بیش از یکصد هزار خدمت در 160 پایگاه سلامت به زائران بارگاه منور رضوی در مسیرهای جاده ای و شهری ارائه شد.

سید جواد حسینی ضمن قدردانی از تمامی گفت: در این سفر، دکتر عین اللهی ضمن بازدید از ایستگاه های سلامت، پایگاه های اورژانس پیش بیمارستانی و مراکز درمانی و بررسی میزان آمادگی، نحوه خدمات رسانی به زائران و مجاوران بارگاه منور رضوی را مطلوب ارزیابی و از تلاش های رییس و سایر مسئولان دانشگاه علوم پزشکی مشهد قدردانی کرد.

انتهای پیام/


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ارائه بیش از 100 هزار خدمت در 160 پایگاه سلامت در دهه پایانی ماه صفر

ارائه بیش از 100 هزار خدمت در 160 پایگاه سلامت در دهه پایانی ماه صفر