مطالب مرتبط:
شهید سلیمانی به یکی از نماد های نظام اسلامی تبدیل شده است/ دشمنان می خواهند با ابزار های رسانه ای جای جلاد و شهید را عوض کنند
رییسی: دشمنان می خواهند با ابزار های رسانه ای جای جلاد و شهید را عوض کنند / شهید سلیمانی به یکی از نماد های نظام اسلامی تبدیل شده است
رییسی: دشمنان می خواهند با ابزار های رسانه ای جای جلاد و شهید را عوض کنند / شهید سلیمانی یکی از نماد های نظام اسلامی شده است
حمایت مردم از نظام اسلامی لبیک به ندای اباعبدالله(ع) است/بیداری ملت شرط ماندگاری پیام عاشوراست
حمایت مردم از نظام اسلامی لبیک به ندای اباعبدالله(ع) است/ بیداری ملت شرط ماندگاری پیام عاشوراست
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 5 مهر 1401 ساعت 13:022022-09-27سياسي

دشمنان تاب و تحمل نظام اسلامی را ندارند


فرمانده سپاه عاشورا، انقلاب اسلامی را انقلابی بی نظیر در تاریخ بشریت خواند و خاطرنشان کرد: دشمنان تاب و تحمل این نظام را ندارند و می دانند قدرتمندی این انقلاب به نابودی آنها منجر خواهد شد.

- به گزارش سایت قطره و به نقل ازایکنا از آذربایجان شرقی، به نقل از روابط عمومی دانشگاه صنعتی سهند تبریز، سردار اصغر عباسقلی زاده، فرمانده سپاه عاشورا، روز دوشنبه، چهارم مهرماه، در مراسم گرامیداشت هفته دفاع مقدس در دانشگاه صنعتی سهند گفت: امدادهای غیبی در دوران دفاع مقدس باعث شد تا دشمن به هدف خود که نابودی انقلاب اسلامی بود نرسد.

وی افزود: با وجود محدودیت سلاح و مهمات و نیروی انسانی در جنگ تحمیلی، ولایتمداری، ولایت پذیری و ایثار و اخلاق و صداقت رزمندگان در کنار امدادهای غیبی عامل پیروزی ما در این دوران بود.

وی با اشاره به پشتیبانی ابرقدرت های شرق و غرب و نزدیک 80 کشور به صدام در جنگ تحمیلی گفت: آمریکا از همان روزهای اول پیروزی انقلاب اسلامی، جلوی انقلاب ایستاد و وقتی با ترور، توطئه و کودتا نتیجه نگرفت جنگ تحمیلی را آغاز کرد.

سردار عباسقلی زاده، انقلاب اسلامی را انقلابی بی نظیر در تاریخ بشریت خواند و خاطرنشان کرد: دشمنان تاب و تحمل این نظام را ندارند و می دانند قدرتمندی این انقلاب به نابودی آنها منجر خواهد شد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

دشمنان تاب و تحمل نظام اسلامی را ندارند

دشمنان تاب و تحمل نظام اسلامی را ندارند