مطالب مرتبط:
راهپیمایی مردم غیور هرمزگان در محکومیت اغتشاشات اخیر
راهپیمایی مردم شیراز در محکومیت اغتشاشات اخیر
نسرین عابدیان پور راهپیمایی عزاداران یاسوجی علیه فتنه گران
راهپیمایی عزاداران یاسوجی علیه فتنه گران
مجید مردانیان راهپیمایی مردم شیراز در محکومیت اغتشاشات اخیر
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 3 مهر 1401 ساعت 21:122022-09-25سياسي

عضو مجلس خبرگان: راهپیمایی های بزرگ مردم اثر اغتشاشات کوچک فتنه گران را محو کرد


خوشبختانه مردم ما با تجربه ای که از مقابله با فتنه 88 و حوادث مشابه داشتند، این بار خیلی زود به میدان آمدند و با راهپیمایی های بزرگ خود اثر اغتشاشات کوچک فتنه گران را محو کردند.

- عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: خوشبختانه مردم ما با تجربه ای که از مقابله با فتنه 88 و حوادث مشابه داشتند، این بار خیلی زود به میدان آمدند و با راهپیمایی های بزرگ خوداثر اغتشاشات کوچک فتنه گران را محو کردند.

- اخبار استانها - آیت الله علی اسلامی در گفت وگو با خبرنگار تسنیم در قزوین با اشاره به حماسه آفرینی مردم ولایت مدار ایران و استان قزوین طی روزها اخیر اظهار داشت: خوشبختانه مردم ما با تجربه ای که از مقابله با فتنه 88 و حوادث مشابه داشتند، این بار خیلی زود به میدان آمدند و با راهپیمایی های بزرگ خود اثر اغتشاشات کوچک فتنه گران را محو کردند.

وی اضافه کرد: دشمنان قسم خورده ملت ایران و نظام جمهوری اسلامی روی اغتشاشات اخیر حساب ویژه ای باز کرده بودند و باز هم تلاش داشتند که پشتوانه مردمی نظام و انقلاب را تضعیف شده نشان دهند؛ اما با سیل خروشان مردم در نقاط مختلف کشور مواجه شدند که با تظاهرات خود بار دیگر یکی از فتنه های مستکبران را به زباله دان تاریخ فرستادند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

عضو مجلس خبرگان: راهپیمایی های بزرگ مردم اثر اغتشاشات کوچک فتنه گران را محو کرد

عضو مجلس خبرگان: راهپیمایی های بزرگ مردم اثر اغتشاشات کوچک فتنه گران را محو کرد