موضوعات داغ: - بازنشستگان تامين اجتماعي - تامين اجتماعي - افزايش حقوق - افزايش حقوق بازنشستگان - حقوق بازنشستگان - عضو هيات مديره پرسپوليس - هيات مديره پرسپوليس - تركيب استقلال - هفته بيست و چهارم ليگ برتر - ليگ برتر فوتبال - هواشناسي گلستان - دكتر سيد محمد پورحسيني - تقابل - خداحافظي قاسم حدادي فر - فرنگي كاران ايران - رييس اتحاديه كفاشان تبريز - مهدي فيضي صفت - السامرايي - حيدرآباد - زنان و دفاع مقدس - كاهش ترافيك - يگان حفاظت از ميراث فرهنگي - عبدالعزيز بن تركي الفيصل

مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 27 مرداد 1401 ساعت 08:422022-08-18سياسي

2 دلیلی که باید قدر جوانی خود را دانست


حتماً شنیده اید که بزرگان تأکید کرده اند که فرصت جوانی را باید قدر دانست و از آن بهره برد تا با خودسازی بتوانیم در مسیر بندگی خداوند و قدم گذاشتن در راه او توفیق پیدا کنیم.

- به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرنگار حوزه اندیشه خبرگزاری فارس، حتماً شنیده اید که بزرگان تأکید کرده اند که فرصت جوانی را باید قدر دانست و از آن بهره برد تا با خودسازی بتوانیم در مسیر بندگی خداوند و قدم گذاشتن در راه او ، توفیق پیدا کنیم.

اما به راستی سرّ و راز این موضوع در چیست؟ استاد محمد تقی فیاض بخش در کتاب درآمدی بر مکتب تربیتی علامه طباطبایی طی یک بحث مفصل و جامع به این پرسش پاسخ گفته است که در ادامه می خوانیم: مشغول مطالعه این کتاب هستید در یک نگاه کلان پاسخ به این پرسش چنین است که باید در نوجوانی و ابتدای جوانی پای در وادی سلوک نهاد و انتخاب چنین زمانی، دلایلی دارد.

1ـ بُعد مسافت اولین مسأله ای که سالک باید به آن التفات داشته باشد طول مسیر (بندگی) است.

برای پی بردن به سختی راه، کافیست به بیانی از حضرت امیرالمومنین خطاب به خداوند متعال مراجعه کرد.

ایشان با تمام مقام و درجات و اخلاصی که داشتند وقتی با خداوند راز و نیاز می کنند، این چنین تأسف خورده و می فرمایند: آه من قلّه الزّاد و طول الطّریق و بعد السّفر و عظیم المورد؛ یعنی آه از کمی زاد و توشه و طولانی بودن راه و دوری س


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

2 دلیلی که باید قدر جوانی خود را دانست

2 دلیلی که باید قدر جوانی خود را دانست