مطالب مرتبط:
مسئولان آذربایجان غربی از صنایع کوچک حمایت کنند
لزوم تلاش مسوولان استانی برای به نتیجه رسیدن مصوبات سفر رییس جمهور به آذربایجان غربی
توزیع 70 دستگاه پنل خورشیدی در بین عشایر آذربایجان غربی
یک برد و یک تساوی حاصل تلاش امروز نمایندگان مهاباد در مسابقات فوتبال لیگ برتر آذربایجان غربی
پنجمین اهدای عضو در آذربایجان غربی نفسی دوباره بخشید
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 22 مرداد 1401 ساعت 10:172022-08-13حوادث

سازش نهمین پرونده قتل در آذربایجان غربی


رییس کل دادگستری آذربایجان غربی از سازش نهمین پرونده قتل استان طی سال جاری در ماکو خبر داد.

- به گزارش سایت قطره و به نقل ازایکنا از آذربایجان غربی، ناصر عتباتی، رییس کل دادگستری آذربایجان غربی، 22 مرداد در گفت وگو با خبرنگاران اظهار کرد: در پی وقوع یک فقره قتل در ماکو، موضوع برای رسیدگی به بازپرسی این شهرستان ارجاع و در طی مراحل رسیدگی با تلاش رییس و دادستان ماکو، بازپرس رسیدگی کننده، مددکاران زندان و در راستای پویش به عشق امام حسین می بخشم منجر به سازش و اخذ رضایت اولیای دم و رهایی قاتل از قصاص شد.

وی با بیان اینکه گذشت یکی از سنت های پسندیده الهی هست، افزود: اقدام اولیای دم این پرونده که با اطاعت امر الهی از خون عزیزشان گذشتند و حیاتی دوباره به یک انسان خطاکار بخشیدند قابل تقدیر است.

رییس کل دادگستری آذربایجان غربی ادامه داد: با رضایت اولیای دم در این پرونده، از ابتدای سال جاری تاکنون نه پرونده قتل در استان به سازش خاتم شده است.

وی عنوان کرد: از همه کسانی که در راه اصلاح ذات البین و تحقق صلح و دوستی در میان مردم قدم برمی دارند تقدیر و تشکر می‎کنیم و امید است فرهنگ صلح و سازش بیش از این در استان رواج یابد.

عتباتی گفت: اغلب اتفاقات منجر به قتل به دلیل عصبانیت لحظه‎ای و صبر نکردن به وقوع پیوسته است و در وهله نخست هیچ کدام از قاتلین با نیت قبلی ا


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

سازش نهمین پرونده قتل در آذربایجان غربی

سازش نهمین پرونده قتل در آذربایجان غربی