سرآمد علمی کردستان و ایران در اول خردادماه سال جاری در پی تصادف در جاده بیجار دیواندره پس از یک ماه تحمل درد ناشی از تصادف و چندین عمل جراحی در بیمارستان امام خمینی(ره) تهران، - به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری فارس از بیجار، دیار گروس مفتخر به وجود مشاهیر و نخبگان و دانشمندانی همچون پروفسور محمدرضا ستاره است و می بالد به پرورش چنین نخبگانی؛ اما هزاران افسوس که این ستاره درخشان علم و دانش اکنون دیگر خاموش است و از نورش تا ابد بی نصیب خواهیم بود و دیروز این تک ستاره سپهر کردستان در خاک زادگاهش آرام گرفت.
سرآمد علمی کردستان و ایران در اول خردادماه سال جاری در پی تصادف در جاده بیجار دیواندره پس از یک ماه تحمل درد ناشی از تصادف و چندین عمل جراحی در بیمارستان امام خمینی(ره) تهران، دار فانی را وداع گفت و امروز در میان اندوه مردم زادگاهش به خاک سپرده شد؛ قطعا حتی خاک این دیار به خود می بالد که چنین نخبه ای را در آغوش خود جای داده است.
گام های علم استوار است برای چنین ستاره.
ای و جاده.
های ناامن بیجار چه بی.
رحمانه گام های راسخ علم ایران را قطع کردند.
علمی که در قلب و در مغز چنین نابغه.
هایی نهفته است مگر تکرار شدنی است…که به این راحتی جاده.
های خشمگین کردستان این عزیزان را از ما می ستاند.
جاده های این سامان عجیب بوی مرگ می دهند؛ بماند در قلب تاریخ؛ بماند که تک ستاره سپهر کردستان و نابغه فیزیک جهان در سایه.
سار بی.
توجهی به جاده های ناامن کردستان خاموش شد و این صفحه از تاریخ تا ابد درد خواهد داشت و خجل خواهند ماند جاده های ناامن دیارم.
این اولین بار نیست و قطعا اگر چاره.
ای اندیشه نشود برای این نابسامانی جاده ها، آخرین بار نیز نخواهد بود؛ حال اگر می خواهید بنشینید و بنگرید وداع مظلومانه هموطنانمان و چنین نخبگان را … حال اگر می خواهید جلسات بیهوده شورای ترافیکتان را برگزار کنید و توپ بی مسئولیتی را به سمت بودجه های کم و نداشته تان شوت کنید.
و بخوانید و بدانید جاده های خونین دیار ما اینچنین دانشمندی را به کام مرگ فرو برد و مادر و پدر رنجکشیده اش را داغدار نبودش کرد.
پروفسور ستاره از جمله دانشمندان برتر جهان، دارای مدرک دکترای تخصصی فیزیک نظری و عضو هیئت علمی گروه فیزیک دانشگاه کردستان؛ اصالتا اهل بیجار و زاده محله ریگه سیاه( شهرک پردیس) و از جمله دانشمندان 2 درصد برتر جهان بود.
این نابغه فیزیک جهان از دانشمندان و فرزانگان عصر معاصر و از نمادهای علم و تحقیق و پژوهش در کردستان به شمار می آمد.
نابغه فیزیک جهان بیش از 300 عنوان مقاله در مجلات معتبر بین المللی تالیف کرده است.
او ده ها دانشجو را نیز در مقاطع تحصیلات تکمیلی تربیت کرده و سال 1398 و 1399 نیز در فهرست سرآمدان علمی کشور قرار گرفت.
دکتر ستاره شاخص هرش 52 دارد و مقالات وی بیش از 11000 ارجاع دریافت کرده اند.
او از این نظر در بین فیزیک دانان ایرانی جایگاه رفیعی دارد.
فدراسیون سرآمدان علمی ایران تحت حمایت و مدیریت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تعداد 100 نفر از محققان کشور را در سال 1400 به عنوان سرآمدان علمی انتخاب کرد که پروفسور محمدرضا ستاره نیز در این فهرست قرار گرفته است.
یادش و نامش و راه علمش پاینده باد انتهای پیام//2330/75
کلید واژه ها: کردستان - به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری فارس - ستاره - تصادف - بیمارستان - عمل جراحی - دیواندره - خردادماه - بیجار - خبرگزاری فارس - نخبگان - جاده - ایران - جراحی - خاموش - علم و دانش - تحمل - دانش - سپهر - علمی - خبرگزاری - امام - محمدرضا - بی نصیب - هزاران - مشاهیر - درخشان - تا ابد - سپرده - گزارش