در نشست مدیران کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان گلستان با حفاظت محیط زیست استان بر استفاده از فناوری های نوین برای حفاظت از محیط زیست تاکید شد.
- به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری فارس از گرگان به نقل از روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان گلستان، مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان گلستان در دیدار با مدیرکل محیط زیست استان با تاکید بر استفاده از فناوری های نوین گفت: متاسفانه در سال های اخیر کمبود نیروهای محیط زیست مشکلات فراوانی را برای محیط زیست به وجود آورده است که باعث از بین رفتن گونه های مختلف گیاهی و جانوری شده است.
محمد احمدی اظهار کرد: فناوری های روز همچون فناوری فضایی، فناوری پهپاد و اینترنت اشیاء امروز می تواند مدیریت محیط زیست را بر عهده بگیرد و سرعت از بین رفتن محیط زیست را تا حد زیادی کاهش دهد.
در ادامه مدیرکل حفاظت محیط زیست گلستان از رویکرد محیط زیست بر استفاده از فناوری های نوین تاکید کرد و گفت: رویکرد مجموعه محیط زیست استان حفاظت نوین از محیط زیست است و برای تحقق آن تلاش می کنیم.
محمدرضا کنعانی با اشاره به توانمندی شرکت های بومی استان اظهار کرد: امروز باید از تمام شرکت های استان، برای حفاظت از محیط زیست کمک بخواهیم و بتوانیم با کمک هم برای حفاظت، بهبود و توسعه محیط زیست تلاش کنیم.
انتهای پیام/2307/
کلید واژه ها: فناوری اطلاعات استان گلستان - محیط زیست - ارتباطات و فناوری اطلاعات - فناوری - استفاده از فناوری - ارتباطات و فناوری - فناوری های نوین - فناوری اطلاعات - زیست - محیط - استان گلستان - استان - گلستان - ارتباطات - اطلاعات - استفاده - حفاظت از محیط زیست - اداره کل ارتباطات - مدیرکل محیط زیست - محیط زیست گلستان - مدیرکل ارتباطات - حفاظت محیط زیست - اینترنت اشیاء - خبرگزاری فارس - نوین - مدیرکل - روابط عمومی - حفاظت - محمد احمدی - کاهش