دانش آموخته کارشناسی ارشد رشته مهندسی برق در پایان نامه خود با عنوان «کنترل حالت یک کشتی تحریک ناقص بدون سرنشین با یک عملکرد از پیش تعیین شده» موفق به طراحی الگوریتم های مؤثر و کارآمد برای هدایت و ناوبری شناورها شد.
- دانش آموخته کارشناسی ارشد رشته مهندسی برق در پایان نامه خود با عنوان کنترل حالت یک کشتی تحریک ناقص بدون سرنشین با یک عملکرد از پیش تعیین شده موفق به طراحی الگوریتم های مؤثر و کارآمد برای هدایت و ناوبری شناورها شد.
خوشنام شجاعی عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد در گفت وگو با خبرنگار گروه استان های خبرگزاری آنا" اظهار کرد که پایان نامه امید الهاکی دانش آموخته کارشناسی ارشد رشته مهندسی برق(گرایش کنترل) این دانشگاه با موضوع کنترل حالت یک کشتی تحریک ناقص بدون سرنشین با یک عملکرد از پیش تعیین شده با راهنمایی این جانب دانشیار دانشکده مهندسی برق در نهمین جشنواره فرهیختگان که همزمان با رویداد ملی گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی (عصر امید) برگزار شد، موفق به کسب عنوان پایان نامه برتر شد و در این جشنواره مورد تقدیر قرار گرفت.
بیشتر بخوانید: وی گفت: موضوع این پایان نامه از موضوعات جذاب و پراهمیت در حوزه کنترل شناورهای اقیانوسی در مهندسی دریا به شمار می رود و مورد توجه محققان زیادی در دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی دنیاست.
طراحی و توسعه الگوریتم های متعدد کنترل هوش مصنوعی مبتنی بر شبکه های عصبی و یادگیری تقویتی برای سیستم های روباتیک خودگردان از ویژگی های اصلی این پایان نامه است.
دانشیار دانشکده مهندسی برق دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد" ادامه داد: انتخاب موضوع به روز و پرطرفدار در میان محققان در حوزه هوش مصنوعی، طراحی الگوریتم های مؤثر و کارآمد برای هدایت و ناوبری شناورها، نگارش خوب و باسلیقه پایان نامه، چاپ مقالات متعدد و باکیفیت از مهم ترین دلایل انتخاب این پایان نامه است.
امید الهاکی دانش آموخته کارشناسی ارشد مهندسی برق دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد هم به خبرنگار آنا گفت: تاکنون از مجموعه تحقیقات انجام شده در این رساله 10 عنوان مقاله با نمایه ISI در بهترین مجلات علمی- پژوهشی دنیا در رشته مهندسی برق گرایش کنترل به چاپ رسیده است و چند عنوان دیگر در مرحله اصلاحات و داوری قرار دارد.
وی افزود: علاوه بر چاپ مقالات متعدد، یکی از مقالات چاپ شده، برنده جایزه بهترین مقاله در مجله IET Control Theory & Applications در سال 2021 شد و از طرف مؤسسه IET مورد تقدیر قرار گرفت.
کسب این افتخار با توجه به محدودیت زمانی این دوره، کم نظیر است و مستلزم انگیزه و تلاش زیاد و همراهی علمی و صبورانه استاد راهنما است.
دانش آموخته کارشناسی ارشد مهندسی برق دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد دانشجویان را به تلاش و پیگیری مستمر، خودباوری و روحیه همکاری حتی در شرایط سخت برای دستیابی به موفقیت و سربلندی کشور تشویق کرد.
دانش آموخته کارشناسی ارشد مهندسی برق دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد در تشریح چکیده پایان نامه خود با عنوان کنترل حالت یک کشتی تحریک ناقص بدون سرنشین با یک عملکرد از پیش تعیین شده تشریح کرد: کنترل ردیابی شناورهای اقیانوسی به دلیل چالش های نظری و کاربردهای مهم در هدایت، ناوبری و سیستم های کنترل مسئله چالش برانگیز و حیاتی در مهندسی اقیانوس و جامعه کنترل است.
شناورهای اقیانوسی به صورت مداوم در محیط های متغیر با اختلالات ناشناخته حرکت می کنند؛ بنابراین، طراحی قانون کنترل مؤثر بر اساس دینامیک نامی برای این دسته از سیستم ها چالش بزرگ است.
الهاکی ادامه داد که در پژوهش حاضر، مسئله کنترل عصبی تطبیقی مقاوم برای وسایل نقلیه اقیانوسی خودگردان تحریک ناقص با عملکرد از پیش تعیین شده مورد توجه قرار می گیرد.
منظور از عملکرد از پیش تعیین شده این است که خطاهای ردیابی اکیداً در تابع کاهشی از زمان نمو کنند که این امر موجب به ارضای عملکرد از پیش تعیین شده پاسخ حالت گذرا و ماندگار سیستم حلقه بسته مانند حداکثر مقدار فراجهش، نرخ همگرایی و خطای حالت ماندگار می شود.
بیشتر بخوانید: وی افزود: ابتدا، دینامیک مرتبه دو خطای حلقه باز به دست آورده می شود و برای ساده سازی طراحی کنترل کننده از خطای ردیابی فیلترشده برای کاهش مرتبه دینامیک خطا استفاده می شود.
سپس، کنترل کننده پیشنهادی با استفاده از روش باند عملکرد از پیش تعیین شده طراحی شده به صورتی که خطاهای ردیابی به باند نهایی از پیش تعیین شده شامل مبدأ همگرا شوند و پاسخ حالت گذرای از پیش تعیین شده خطاهای ردیابی که شامل حداکثر میزان فراجهش، فروجهش و نرخ همگرایی می شود، ارضا شوند.
دانش آموخته کارشناسی ارشد مهندسی برق یادآور شد: برای غلبه بر نامعینی های سیستم که شامل دینامیک مدل نشده و اغتشاشات خارجی که به وسیله باد، امواج و جریانات اقیانوسی به سیستم القا می شود، شبکه عصبی سه لایه و کنترل کننده مقاوم تطبیقی مورد استفاده قرار گرفته شده اند.
پایداری کنترل کننده پیشنهادی به صورت تحلیلی و بر اساس تئوری لیاپانوف اثبات می شود.
این طرح کنترلی با استفاده از نرم افزار MATLAB شبیه سازی شده و اعتبار آن نشان داده خواهد شد.
به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری آنا"، نهمین جشنواره علمی، پژوهشی و فناوری فرهیختگان همزمان با اختتامیه نمایشگاه رویداد ملی عصر امید خرداد 1401 با معرفی و تجلیل از برگزیدگان جشنواره با حضور دکتر محمدمهدی طهرانچی رییس دانشگاه آزاد اسلامی، حجت الاسلام والمسلمین مصطفی رستمی رییس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها، معاونان و مدیران دانشگاه آزاد اسلامی و.
به کار خود پایان داد.
انتهای پیام/4062/
کلید واژه ها: کارشناسی ارشد - دانش آموخته - مهندسی برق - پایان نامه - دانش - الگوریتم - کارشناسی - کنترل - عضو هیئت علمی دانشگاه - عملکرد - کارآمد - مهندسی - سرنشین - دانشگاه آزاد اسلامی - طراحی - پایان - هدایت - دانشگاه - رشته - کشتی - ارشد - بدون - نامه - حالت - عضو هیئت علمی - ناقص - دانشگاه آزاد - هیئت علمی - راهنمایی - موفق