نماینده مؤسسه تحصیلات عالی میوند افغانستان گفت: گسترش فعالیت های علمی و دانشگاهی موجب تحکیم دوستی دو ملت دوست و برادر ایران و افغانستان می شود.
- " دانشگاه آزاد اسلامی با مؤسسه آموزش عالی میوند کابل تفاهم نامه امضا کرد نماینده مؤسسه تحصیلات عالی میوند افغانستان گفت: گسترش فعالیت های علمی و دانشگاهی موجب تحکیم دوستی دو ملت دوست و برادر ایران و افغانستان می شود.
به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرنگار و مؤسسه آموزش عالی میوند کابل در دیدار نماینده مؤسسه تحصیلات عالی میوند کابل با سیدحسن هاشمی رییس این دانشگاه امضا شد.
نماینده مؤسسه تحصیلات عالی میوند افغانستان در حاشیه امضای این تفاهم نامه بیان کرد: گسترش فعالیت های علمی و دانشگاهی موجب تحکیم دوستی دو ملت دوست و برادر ایران و افغانستان می شود.
محمدرسول حسینی با اشاره به شور و شوق وصف ناپذیر جوانان افغانستان برای تحصیلات عالی افزود: از همکاری رییس و مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی خراسان جنوبی که بستر لازم برای تحصیل دانشجویان افغانستانی را در این دانشگاه مهیا کردند قدردانی می کنم.
رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان جنوبی هم با اشاره به روند تأسیس، رشد و اعتلای دانشگاه آزاد اسلامی واحد بیرجند گفت: این دانشگاه سال 1364 شمسی با سه رشته و 90 دانشجو در یک آپارتمان استیجاری کوچک کار خود را آغاز کرد و امروز با ظرفیت های علمی، فرهنگی، آموزشی، پژوهشی و رفاهی بزرگ ترین فضای کتابخانه ای و یکی از بزرگ ترین مجموعه های ورزشی دانشگاهی شرق کشور با کادر مجرب اداری و هیئت علمی به یکی از دانشگاه های بسیار بزرگ، جامع و معتبر در مقیاس ملی و بین المللی تبدیل شده است.
هاشمی با اشاره به برگزاری رویداد ملی گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی با شرکت واحدهای دانشگاهی کشور در تهران گفت: این رویداد بزرگ علمی و فناوری که در سطح بین المللی موجب درخشش نام دانشگاه آزاد اسلامی شد، همزمان با چهلمین سالگرد دانشگاه با حضور یک هزار شرکت فناور خلّاق، یک هزار ایده و استارت آپ و یک هزار زیرساخت پژوهشی در تهران برگزار شد و غرفه دانشگاه آزاد اسلامی خراسان جنوبی در شمار 10 غرفه برتر این نمایشگاه بزرگ قرار گرفت.
وی به پیشینه علمی، آموزشی و فرهنگی شهر بیرجند اشاره کرد و گفت: بیرجند در سطح کشور یک شهر دانشگاهی شناخته می شود و بسیاری از علاقه مندان به تحصیلات عالی را به سوی خود می کشاند.
رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان جنوبی و بیرجند با بیان پیوستگی های مشترک ایران و افغانستان و انس و الفتی که مردمان این دو کشور از دیرباز به هم داشته اند، ادامه داد: توسعه ارتباطات دانشگاهی بین ایران و افغانستان سهم ارزنده ای در تقویت و تحکیم این پیوستگی ها دارد.
برنامه های آموزشی و پژوهشی مشترک، جذب دانشجو از کشور افغانستان، تبادل پژوهشگر و اعضای هیئت علمی، برگزاری فرصت مطالعاتی، گردهمایی های علمی مشترک، همکاری در مجلدات علمی، زمینه سازی برای برگزاری دوره ها و کارگاه های مشترک، همکاری در برگزاری دوره های کوتاه مدت تخصصی(مهارتی) و عمومی مشترک در زمینه های مختلف علمی، فنی و تخصصی از اهداف این تفاهم نامه است.
انتهای پیام/4078/4062/
کلید واژه ها: افغانستان - ایران و افغانستان - تحصیلات عالی - عالی - دانشگاه - تحصیلات - دوست - نماینده - فعالیت - گسترش - دوستی - ایران - تفاهم نامه - آموزش عالی - دانشگاه آزاد اسلامی - علمی - برادر - امضا - کابل - دانشگاه آزاد - تفاهم - آموزش - محمدرسول - نامه - شور و شوق - خبرنگار - سیدحسن - جوانان - اسلامی - هاشمی