رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان گلستان از حضور 55 گروه این دانشگاه در رویداد ملی عصر امید دانشگاه آزاد اسلامی خبر داد.
- حجت الاسلام سیدعلی طاهری در گفت وگو با خبرنگار در رویداد ملی عصر امید دانشگاه آزاد اسلامی خبر داد و اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان همراه با واحدهای استان گلستان و همگام دیگر واحدهای دانشگاهی سراسر کشور با 14 گروه پژوهشی و واحد فناور، دو زیرساخت آزمایشگاهی و یک هسته تعمیرکار در این رویداد ملی شرکت کرده است.
وی افزود: واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان گلستان در این رویداد ملی که با شعار عصر امید برگزار شده در حوزه های مختلف و متنوعی شامل کشاورزی و تولید بذر، وسایل حساس الکترونیکی، اینترنت، مواد شیمیایی، بهداشتی و سلامت، عمران، مطالعات مربوط به فرونشست زمین و سایر حوزه های مختلف فنی و مهندسی و علوم انسانی را در معرض دید و اظهارنظر جامعه قرار داده است.
رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان گلستان همراهی دانشگاه آزاد اسلامی در بالندگی علمی انقلاب اسلامی در گام اول خود را زمینه ساز و نویدبخش ظهور و انقلاب علمی در گام دوم دانست و گفت: دانشگاه آزاد اسلامی توانست در گام نخست خود و در این 40 سال اخیر به رشد و بالندگی در زمینه های مختلف علمی نظیر فناوری های نانو و رباتیک و نظایر آن برسد و نقش بسزایی را در کارآفرینی و اشتغال جوانان با فعالیت های دانش بنیان خود داشته باشد و با برنامه ریزی های انجام شده این دانشگاه در آینده گام های مؤثری را بر خواهد داشت.
انتهای پیام/4121/4062/
کلید واژه ها: دانشگاه آزاد اسلامی - دانشگاه آزاد - دانشگاه - رویداد ملی - اسلامی - استان گلستان - رویداد - آزاد - گلستان - رییس دانشگاه آزاد اسلامی - واحد - امید - رییس دانشگاه آزاد - استان - گروه - فرونشست زمین - رییس دانشگاه - سیدعلی طاهری - فنی و مهندسی - علوم انسانی - حجت الاسلام - مختلف - آزمایشگاهی - حضور - تعمیرکار - حوزه - فرونشست - خبرنگار - مطالعات - بهداشتی