به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، جلال بهرامی در شصت و ششمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه یکی از موضوعات مهم طرح جامع ایمنی است که هشت سال در حال رفت و برگشت است، - معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری تهران با بیان اینکه طرح جامع ایمنی یکی از موضوعات مهمی است که هشت سال معطل مانده، اظهار کرد: اگر این طرح ابلاغ شود، آتش نشانان ضابط قانونی خواهند بود و می توانند برخورد لازم را داشته باشند.
به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، جلال بهرامی در شصت و ششمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه یکی از موضوعات مهم طرح جامع ایمنی است که هشت سال در حال رفت و برگشت است، اظهار کرد: اگر این طرح ابلاغ شود آتش نشانان ضابط قانونی خواهند بود و می توانند برخورد لازم را داشته باشند.
معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری تهران افزود: این طرح هنوز ابلاغ نشده و پیگیری هایی که انجام می شود عموما توصیه است و پشتوانه اجرایی ندارد.
به نتیجه رسیدیم که ساختمان های پرخطر را شناسایی کنیم و بر اساس مهلت نواقص برطرف شود و در صورت عدم اقدام پلکانی برخورد شود.
وی تأکید کرد: ساختمان های مسکونی و تجاری قدیمی به لحاظ ایمنی دچار مشکل هستند و در مرحله بعدی باید به سراغ این بخش برویم.
انتشار لیست 129 ساختمان پرخطر جزء تاکیداتی بوده که به آتش نشانی اعلام شده است.
کلید واژه ها: شورای اسلامی شهر تهران - معاون خدمات شهری - شورای اسلامی شهر - شهرداری تهران - شورای اسلامی - تهران - ابلاغ - ایمنی - هشت سال - خدمات شهری - آتش نشانان - شهر تهران - محیط زیست - یکی از - جامع - خبرگزاری - اجتماعی - شهرداری - قانونی - اسلامی - بهرامی - بیان - برخورد - گزارش - برگشت - شورای - خدمات - معاون - گروه - شهری