بر اساس اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران، آسمان پایتخت صاف بوده و گاهی با وزش باد همراه است و روند تدریجی افزایش دما برای استان تهران طی روزهای آینده پیش بینی می شود.
- به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری فارس از تهران، بر اساس بررسی داده ها و نقشه های پیش یابی هواشناسی استان تهران، هوای امروز یکشنبه هشتم خرداد ماه، پایدار و کمی ابری بوده و در بعد از ظهر با افزایش ابر و وزش باد همراه است.
بر همین اساس هوای روز دوشنبه ناپایدار و کمی ابری در بعد از ظهر افزایش ابر و وزش باد و گاهی وزش باد شدید پیش بینی می شود.
همچنین طی پنج روز آینده در استان تهران آسمانی صاف تا قسمتی ابری و در بعضی ساعات وزش باد مورد انتظار است و با توجه به تناوب فعالیت سامانه بارشی در بعضی ساعت ها نیمه ابری تا ابری همراه با وزش باد شدید (بویژه در نیمه جنوبی استان) و در اتفاعات گاهی رگبار با احتمال رعدوبرق پیش بینی می شود.
بر اساس این گزارش، ورامین با 32 درجه سانتیگراد و فیروزکوه با 5درجه سانتیگراد به ترتیب گرم ترین و سردترین نقاط استان تهران طی 24 ساعت گذشته بودند.
انتهای پیام/67062
کلید واژه ها: وزش باد - استان تهران - افزایش ابر و وزش باد - تهران - استان - افزایش - وزش باد شدید - به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری فارس - ابری - همراه - افزایش ابر - افزایش دما - فعالیت سامانه بارشی - هواشناسی - گاهی - اداره کل هواشناسی - صاف تا قسمتی ابری - باد شدید - پیش بینی - آینده - آسمان - خبرگزاری فارس - پایدار - اساس - سامانه بارشی - بینی - روند - هوای - شدید - نیمه