به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام والمسلمین مصطفی رستمی، رییس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها در مراسم اختتامیه سی وششمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاهیان که روز ششم خردادماه در مجتمع امین قم برگزار شد، - " رییس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها گفت: بزرگترین مجموعه فعالیت های دانشجویی، فعالیت های قرآنی است که دانشجویان در مسابقات آن شرکت می کنند.
به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام والمسلمین مصطفی رستمی، رییس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها در مراسم اختتامیه سی وششمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاهیان که روز ششم خردادماه در مجتمع امین قم برگزار شد، ضمن عرض تسلیت شهادت امام صادق (ع) اظهار کرد: در روایتی آمده اگر امام صادق (ع) هنگام رحلت چشم باز کرد و فرمود هر کسی که نسبتی با ما دارد جمع کنید، حضرت در کنار جمعیت چشمانش را باز کرد و شفاعت ما به سبک شمارنده نماز نخواهد رسید.
وی ادامه داد: همگی باید توجه کنیم که نظام قرآن و روایت جامعیتی دارد و توجه به مسائل عبادی صرف بدون دغدغه جامعه اسلامی ناقص است؛ قرآن نیز در سوره فتح آیه 29 یاران پیامبر را توصیف می کند که مُحَمَّدٌ رَسُولُ اللَّهِ ۚ وَالَّذِینَ مَعَهُ أَشِدَّاءُ عَلَی الْکُفَّارِ رُحَمَاءُ بَیْنَهُمْ .
پس باید مراقب باشیم که در کنار مسائل عبادی دغدغه جامعه و هم نوعان خود ار نیز داشته باشیم.
رستمی با اشاره به اینکه اهل قرآن باید آموزه های قرآن را در خود متجلی کنند و عطر قرآن باید جامعه را معطر کند، اگر در محیطی هستید و اثر قرآن محیط را روشن نکند باید تأمل کنیم، اضافه کرد: بزرگترین مجموعه فعالیت های دانشجویی، فعالیت های قرآنی است که دانشجویان اینچنین در مسابقات شرکت می کنند؛ این دانشجویان باید جهانی را نورانی کنند و اگر غیر از این بود یعنی کم کاری کردیم؛ نهضت تبیین و جهاد تبیین که مأموریت ماست و در این راستا باید با روایت های غلط مبارزه کرده و تصویرگری درست و آگاهی بخشی برای مردم داشته باشیم و در این میان هر فردی به اندازه خودش سهمش را ایفا کند.
رییس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها در پایان از تمامی عوامل اجرایی این برنامه و متسابقان تقدیر و تشکر کرد و یادآور شد: باید تلاش کنیم که در مأنوس شدن با قرآن تطهیر وجودی پیدا کنیم چرا که فرد صالح شایستگی مصلح بودن را دارد؛ شما عزیزان که خداوند به شما عنایت قرآنی داشته وظیفه بزرگی نسبت به محیط خودتان دارید.
کلید واژه ها: نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری - دانشگاه - مقام معظم رهبری - حجت الاسلام والمسلمین - فعالیت های دانشجویی - جشنواره قرآن و عترت - دانشگاه ها - مراسم اختتامیه - مقام معظم - برگزار - فعالیت - نمایندگی - حجت الاسلام - دانشگاهیان - قرآن و عترت - امام صادق - اختتامیه - خردادماه - دانشجویی - بزرگترین - خبرگزاری - قرآن - رهبری - شهادت امام صادق - جشنواره - نهاد - رییس - مقام - تسلیت شهادت - گزارش