به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، شیخ عکرمه صبری خطیب مسجدالاقصی امروز یکشنبه سخنانی را در خصوص تعرض وحشیانه نظامیان و شهرک نشینان رژیم صهیونیستی به این مسجد، - " خطیب مسجدالاقصی گفت: تمامی فلسطینیان باید از هر ابزاری برای مقابله با صهیونیست ها در مسجدالاقصی استفاده کنند.
بدون شک، راهکار مؤثر برای مقابله با صهیونیست ها اعلام بسیج عمومی است.
به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، شیخ عکرمه صبری خطیب مسجدالاقصی امروز یکشنبه سخنانی را در خصوص تعرض وحشیانه نظامیان و شهرک نشینان رژیم صهیونیستی به این مسجد، مطرح کرد.
بر اساس این گزارش، خطیب مسجدالاقصی در این خصوص اظهار داشت: یورش و تعرض وحشیانه نظامیان و شهرک نشینان صهیونیست به مسجدالاقصی از بامداد امروز آغاز شده است و همچنان به صورت گسترده و فشرده ادامه دارد.
این شخصیت فلسطینی عنوان کرد: تمامی فلسطینیان باید از هر ابزاری برای مقابله با صهیونیست ها در مسجدالاقصی استفاده کنند.
بدون شک، راهکار مؤثر برای مقابله با صهیونیست ها اعلام بسیج عمومی است.
نظامیان رژیم صهیونیستی از صبح امروز یکشنبه اقدامات خصمانه خود علیه مقدسات فلسطینیان را تشدید و به صورت گسترده به مسجدالاقصی یورش بردند.
آخرین اخبار حاکی از آن است که صهیونیست ها در های مصلای القبلی مسجدالاقصی را با زنجیر بستند و معتکفان فلسطینی در داخل آن را محاصره کردند.
کلید واژه ها: مسجدالاقصی - خطیب مسجدالاقصی - صهیونیست - صهیونیست ها - شهرک نشینان - رژیم صهیونیستی - شیخ عکرمه صبری - وحشیانه - نظامیان - فلسطینی - عکرمه صبری - شهرک نشینان صهیونیست - صهیونیستی - مقابله - فلسطینیان - بین الملل - خطیب - خبرگزاری - گزارش - امروز - استفاده - شهرک - یکشنبه - تعرض - صبری - گروه - رژیم - گسترده - راهکار - عمومی