معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری لرستان گفت: طرح های بزرگی در راستای توسعه شهری خرم آباد در دست بررسی است.
- " معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری لرستان گفت: طرح های بزرگی در راستای توسعه شهری خرم آباد در دست بررسی است.
به گزارش سایت قطره و به نقل ازایلنا ، احمدرضا دالوند در آیین رونمایی از کتاب بافت تاریخی خرم آباد با بیان اینکه مرکز پژوهش های شهرداری و شورای اسلامی شهر فرصتی برای بررسی نقاط ضعف و قوت خرم آباد است، اظهار کرد: در این مرکز بهتر است از افراد صاحب قلم، اندیشمند و فرهیخته استفاده شود تا شاهد اتفاقات خوبی در حوزه مدیریت شهری باشیم.
وی در ادامه مرمت بافت تاریخی خرم آباد را یک کار ارزشمند فرهنگی عنوان کرد و با تاکید بر اینکه باید این طرح زیر نظر کارشناسان و متخصصان میراث فرهنگی استان انجام شود، افزود: مهم تر از اجرای طرح نگهداری بافت تاریخی، فرهنگ سازی است و ضرورت دارد شهرداری از مجوز ساخت طبقاتی در این منطقه خودداری کند.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری لرستان با اشاره به اینکه خرم آباد ظرفیت بزرگی در بحث گردشگری و جذب گردشگر دارد، بیان کرد: مرمت و احیای بافت تاریخی این شهر علاوه بر اینکه ظرفیت بزرگی در جذب گردشگر و تبدیل خرم آباد به مقصد گردشگری به حساب می آید، باعث حفظ فرهنگ اصیل مردم نیز می شود.
وی ادامه داد: نوروز 1401 شاهد حضور کم سابقه گردشگران و میهمانان نوروزی در خرم آباد بودیم به گونه ای که تمام ظرفیت های پیش بینی شده برای اسکان پر شده بود.
دالوند خاطرنشان کرد: طرح های بزرگی در راستای توسعه شهری خرم آباد در دست بررسی است که امیدواریم با همکاری و هماهنگی بین دستگاه ها بتوانیم بخشی از این عقب ماندگی ها را جبران کنیم.
انتهای پیام/
کلید واژه ها: خرم آباد - بافت تاریخی - استانداری لرستان - توسعه شهری - تاریخی - آباد - استانداری - شهری - بافت - توسعه - استان - بررسی - شورای اسلامی شهر - متخصصان - رونمایی از کتاب - هماهنگی - احمدرضا دالوند - مرکز پژوهش های - فرهنگی - عمرانی - لرستان - شورای اسلامی - میراث فرهنگی - مدیریت شهری - معاون - کارشناسان - مرمت - اندیشمند - نقاط ضعف - ارزشمند