رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنجان گفت: دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان با همکاری و مشارکت همه جانبه ذوب آهن اصفهان در رویداد ملی عصر امید بسیار موفق خواهد بود.
- به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرنگار با تأکید بر عزم ملی و همکاری صنایع بزرگ و کوچک در این رویداد بزرگ عنوان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی با ایجاد همگرایی بین بخش های مختلف کشور، رویدادی را تحت عنوان رویداد گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی با شعار هزار گروه پژوهشی و زیرساخت، هزار ایده و استارت و هزار شرکت فناوری و خلاق برنامه ریزی کرده است.
توسعه و مدون کردن دانش فنی در راستای بومی سازی مدیر تحقیق و توسعه ذوب آهن اصفهان نیز با تأکید بر بومی سازی صنایع گفت: توسعه و مدون کردن دانش فنی در راستای بومی سازی، ازجمله اهداف ذوب آهن اصفهان بوده تا در صورت تسهیل امکان واردات قطعات و تجهیزات در آینده، توان رقابتی برای شرکت های داخلی وجود داشته باشد.
ازاین رو پیشنهاد می شود آموزش عالی در کشور از استادان معروف دنیا برای تدریس و مهارت افزایی دانشجویان دعوت به همکاری کنند.
مرتضی شیرین پرور مطرح کرد: پروژه هایی که قابلیت ساخت دارند باید به کارشناسان داخلی و پژوهشگران واگذار شوند.
شرکت سهامی ذوب آهن اصفهان در صورت نیاز از توانمندی و ظرفیت شرکت های دانش بنیان و مؤسسه های تحقیقاتی و دانشگاه ها استفاده می کند و پروپوزال های پژوهشگران بر اساس معیارهای مشخص امتیازبندی خواهند شد.
این شرکت با همکاری دانشگاه، نیروهای متخصص را تربیت کرده و گام های بلندی در راستای بومی سازی در صنعت فولاد بر خواهد داشت و همواره در مسیر بومی سازی منشأ خدمات بسیار ارزنده ای به کشور بوده و حلقه های وابستگی به خارج را کاهش داده است.
قراردادهای باز بر اساس نیازهای شرکت تعریف شده تا در فرآیند همکاری دانشگاه با صنایع تسریع شود.
وی ادامه داد: استادان، پژوهشگران و مبتکران می توانند با مراجعه به سایت ذوب آهن اصفهان، قسمت تحقیق و توسعه، بخش نمایشگاه مجازی، پس از مشاهده نیازهای ذوب آهن اصفهان، بر اساس اطلاعات طرح شده، رزومه توانمندی های خود را بارگذاری کنند.
دانشگاه از صنعت حمایت کند معاون برنامه ریزی و توسعه ذوب آهن اصفهان نیز با تأکید بر اینکه دانشگاه از صنعت حمایت کند بیان کرد: ارتباط دانشگاه و صنعت با هدف دستیابی به موفقیت های بیشتر ایجاد می شود و در این ارتباط، دانشگاه و صنعت با همکاری دوجانبه تلاش می کنند تا برخی از فعالیت های علمی و عملی خود را به طور مشترک و هماهنگ به انجام رسانند؛ بنابراین در این میان دانشگاه آزاد اسلامی می تواند با اعتباری که در کشور دارد و تعاملات بسیار خوب خود، دیدگاه ها را به ذوب آهن تغییر داده و از صنعت استان دفاع کند.
علیرضا رضوانیان تبیین کرد: شرکت سهامی ذوب آهن اصفهان با دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان همکاری کرده و با حمایت از طرح های کاربردی که منتج به هزینه کمتر و واردات کمتر شود؛ برای شرکت در رویداد گام دوم نیز در کنار دانشگاه خواهیم بود و حمایت می کنیم.
انتهای پیام/4121/4062/
کلید واژه ها: دانشگاه آزاد اسلامی - ذوب آهن اصفهان - دانشگاه آزاد - رویداد - اصفهان - دانشگاه - ذوب آهن - بومی سازی - دانش - اسلامی - رییس دانشگاه آزاد اسلامی - آزاد - رییس دانشگاه آزاد - توسعه - دانش فنی - رویداد فناورانه - گام دوم - مشارکت - هزار - تحقیق و توسعه - سازی - بومی - همکاری - استان اصفهان - رییس دانشگاه - واردات قطعات - برنامه ریزی - صنایع - صنایع بزرگ - رویداد ملی