رییس سامانه 137 شهرداری کرمانشاه گفت: در طی دو ماه گذشته، بیش از 3000 تماس با سامانه 137 شهرداری برقرار شده است.
- از کرمانشاه، به نقل از مرکز اطلاع رسانی شهرداری کرمانشاه، نسا هاشمی اظهار داشت: از ابتدای فروردین ماه امسال تا یکم خرداد ماه تعداد 3 هزار و 79 تماس از سوی شهروندان با سامانه 137 برقرار شده است.
وی با بیان اینکه از این تعداد تماس، 2 هزار و 387 مورد منجر به پیگیری شده است افزود: منطقه پنج شهرداری کرمانشاه با 568 مورد و منطقه هشت با 171 مورد به ترتیب بیشترین و کمترین درخواست های ثبت شده را داشته اند.
رییس سامانه 137 شهرداری کرمانشاه عنوان کرد: حوزه خدمات شهری با یک هزار و 157 مورد بیشترین و اتوبوسرانی با یک مورد کمترین درخواست های پیگیری را داشته اند.
هاشمی با بیان اینکه حوزه های فنی و عمران و فضای سبز در جایگاه دوم و سوم پیگیری قرار دارند گفت: شن ریزی و ترمیم آسفالت، نظافت، آسفالت، جمع آوری زباله، رفع سد معبر اصناف و دستفروشان، سم پاشی، آبیاری و ترمیم کاشت درختان، جمع آوری نخاله، استقرار سطل زباله و تعمیر و نصب پل ورودی کوچه ها، بیشترین درخواست های ثبت شده بوده است.
وی با بیان اینکه منطقه پنج با 408 مورد بیشترین پیگیری درخواست های مردمی را داشته است افزود: منطقه هشت با 127 مورد، کمترین پیگیری را داشته است.
رییس سامانه 137 شهرداری کرمانشاه با بیان اینکه در طی این مدت بیش از 300 تماس مربوط به دیگر ارگان ها ثبت شده است گفت: پیگیری این درخواست با دیگر نهادهای خدمات رسان همچون آبفا و برق است که در راستای حل مشکلات شهروندان، درخواست های آنان به این نهادها ارجاع شده است.
هاشمی گفت: همکاران ما در مرکز 137 به صورت شبانه روز آماده پاسخگویی به شهروندان هستند و مردم عزیز کرمانشاه می توانند طی تماس با 137، مشکلات حوزه شهری را برای پیگیری به این مرکز اطلاع دهند.
انتهای پیام /832/ی
کلید واژه ها: شهرداری کرمانشاه - کرمانشاه - شهرداری - سامانه 137 - سامانه - درخواست - مورد - پیگیری - مرکز اطلاع رسانی - بیشترین - هزار - قرار - برقرار - تماس - اطلاع رسانی - هاشمی - منطقه - تعداد - اتوبوسرانی - خدمات شهری - رییس - بیان - شهروندان - حوزه - فضای سبز - فروردین - عمران - اطلاع - 3 هزار - مردمی