مدیرکل تبلیغات اسلامی گلستان گفت: خواهران شهدا به مانند حضرت زینب (س) صبور بوده و به تعبیری زینب های عصر انقلاب اسلامی هستند.
- به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری فارس از گرگان، حجت الاسلام عباسعلی گرزین عصر امروز در نشست ریحانه های صبور با موضوع راویان مقاومت (خواهران شهید) اظهار کرد: شهدا با توجه به اینکه به خدا متصل بوده و اسم، صفت و وصف خدا هستند همواره ناظر بوده و در سختی ها کمک نظام جمهوری اسلامی بودند.
وی تصریح کرد: خانواده های شهدا به ویژه مادران و خواهران شهدا به مانند دوران پیامبران در انقلاب اسلامی سختی های زیادی کشیدند و حتی مادران شهدایی بودند که به خاطر حفظ آبروی نظام در جلوی بدخواهان در کنار جنازه فرزند شهید خود گریه نکردند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی گلستان خاطرنشان کرد: خانواده های شهدا برترین انسان های تاریخ بوده زیرا با وجود اینکه امام زمان (عج) را ندیدند اما در آخرالزمان وارد میدان شدند.
وی ادامه داد: شیاطین ظهور امام زمان (عج) را حس کرده و تلاش دارند برای ثبات خود به هر چیزی چنگ بزنند زیرا بوی مرگ خود را در همین نزدیکی ها استشمام کرده و از هر ترفندی برای جلوگیری از نابودی خود استفاده می کنند.
گرزین گفت: در این 43 سال از پیروزی انقلاب اسلامی سختی های زیادی برای پایداری نظام کشیده شد و در این سال ها وزراء، نمایندگان، مدیران کل و مسئولان دیگر که خائن بوده و به نظام خیانت کردند در کشور وجود داشتند، نکته مهم این است که بیشتر جاسوس پروری و حجم دستگیری جاسوسان مربوط به دولت حسن روحانی بوده که اجازه داده مسئولانی رشد کرده و برای نابودی نظام جمهوری اسلامی جاسوسی کنند.
وی بیان کرد: همه دشمنان بدانند با وجود این همه توطئه و خیانت، شهدا و خون شهدا اجازه نخواهد داد که ضربه ای به نظام جمهوری اسلامی وارد شود.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان گلستان ابراز کرد: استقامت و ایستادگی مردم به ویژه مادران و خواهران شهدا مثال زدنی بوده و باید دست و پای مردم کشور عزیزمان را به خاطر همپا بودن با انقلاب اسلامی بوسید.
وی گفت: قرار نیست انقلاب اسلامی دنیا و کشور را اصلاح و درست کند زیرا امام زمان (عج) اصلاح و درست کننده دنیا و جهان است و ما فقط وظیفه داریم شرایط ظهور ایشان را فراهم کنیم.
گرزین خاطرنشان کرد: هریک از خواهران شهید اگر فرزندان خود را به عنوان سرباز امام زمان (عج) تربیت کند و در هر کشور عده ای به عنوان سرباز ایشان تربیت یابند قطعا بعد از تکمیل سربازان جانفشان امام زمان (عج) آن حضرت ظهور خواهند کرد.
* تعمق بخشی باورها و رفتارها در حوزه تربیتی جدی گرفته شود معاون فرهنگی اداره کل تبلیغات اسلامی گلستان در این جلسه گفت: یکی از مولفه های مهم تمدن سازی در کارزار تمدن، تربیت و اجتماع قلوب مومنین بوده و رکن اصلی این تمدن در ارکان تربیتی بانوان هستند.
حجت الاسلام رضا دیلمی اظهار کرد: بانوان باید برای تربیت فرزندان خود در تراز انقلاب فکر کرده و رفتار کنند و در این راستا به تعمق بخشی رفتارها و باورها به عنوان یکی از شاخص های مهم تربیتی بپردازند.
وی تصریح کرد: نیمی از جمعیت کشور ما را بانوان تشکیل می دهند که نقش کلیدی در جایگاه خانواده داشته و دشمن در محورهای عملیاتی خود در جنگ ترکیبی بر این جایگاه انگشت گذاشته تا این جامعه هدف از نقش اصلی و کلیدی خود فاصله بگیرد.
معاون فرهنگی تبلیغات اسلامی گلستان خاطرنشان کرد: بانوان برای ایفا نقش مهم خود در جامعه و موفق شدن در آن می بایست ابتدا منطقه و محل خود را خوب شناخته و بر تهدیدات و فرصت های آن اشرافیت داشته تا بتواند وارد میدان شده و با ابتکار و خلاقیت موفق شود .
وی افزود: تعمق بخشی در حوزه تربیتی با استفاده از ظرفیت های بسیار و مهم اولویت بوده و تلاش داریم در عرصه های تربیتی و تمدن سازی از تمام ظرفیت بانوان استفاده کنیم.
انتهای پیام/2307
کلید واژه ها: مدیرکل تبلیغات اسلامی گلستان - مدیرکل تبلیغات اسلامی - انقلاب اسلامی - اسلامی - خانواده های شهدا - خواهران - تبلیغات اسلامی - شهدا - خواهران شهدا - به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری فارس - انقلاب - نظام جمهوری اسلامی - خانواده - تبلیغات - حفظ آبروی نظام - خبرگزاری فارس - جمهوری اسلامی - گلستان - مادران - شهید - زینب - مدیرکل - حجت الاسلام - آبروی نظام - فرزند شهید - حضرت زینب - نظام - صبور - پیامبران - سختی