جعفر شربیانی عضو و نایب رییس کمیسیون معماری و شهرسازی شورای اسلامی شهر تهران با حضور در جلسه ملاقات مردمی شهرداری منطقه 16، اظهار داشت: پاسخگویی شایسته و تسریع در رسیدگی به مطالبات شهروندان رضایت آنها را فراهم می کند.
- عضو شورای اسلامی شهر تهران در ملاقات مردمی شهرداری منطقه ۱۶: افزایش رضایتمندی شهروندان در اولویت است وعفر شربیانی عضو و نایب رییس کمیسیون معماری و شهرسازی شورای اسلامی شهر تهران با حضور در ولسه ملاقات مردمی شهرداری منطقه ۱۶، اظهار داشت: پاسخگویی شایسته و تسریع در رسیدگی به مطالبات شهروندان رضایت آنها را فراهم می کند.
به گزارش سایت قطره و به نقل ازشهردارآنلاین به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه 16، وی در این جلسه با بیان اینکه حل مشکلات شهروندان هدف دیدارهای مردمی است، گفت: حضور شهروندان در این جلسات و طرح بدون واسطه مشکلات و مسائل باعث افزایش اعتماد به شورای شهر و مجموعه مدیریت شهری می شود، او دیدارهای مردمی به جهت ارتباط رودررو با شهروندان را بسیار مهم دانست و افزود: ملاقات های مردمی موثرترین راهِ شناسایی مطالبات شهروندان است چرا که از این طریق ضمن احترام و تکریم ارباب رجوع، می توان در پاسخگویی به مطالبات سرعت عمل بیشتری داشت.
شربیانی، با بیان اینکه مشکلات مردم عموماً مرتبط به حوزه شهرسازی است، عنوان کرد: تلاش می شود با همفکری و اهتمام ویژه، در جهت رفع چالش های پیش روی شهروندان گام های موثری برداشته شود و مدیریت شهری تلاش دارد با یک برنامه مدون، بهبود خدمت رسانی و تامین رضایت شهروندان در این منطقه را فراهم کند.
وی در پایان با تاکید بر ضرورت اتمام پروژه های در دست اقدام منطقه از زحمات و عملکرد مدیریت شهری منطقه درخصوص اقدامات صورت گرفته در حوزه خدمت رسانی به شهروندان قدردانی کرد.
کلید واژه ها: شورای اسلامی شهر تهران - شهروندان - کمیسیون معماری و شهرسازی - شورای اسلامی شهر - ملاقات مردمی - شورای اسلامی - شهرداری - شهر تهران - عضو شورای اسلامی شهر تهران - رییس کمیسیون - رضایت - منطقه - مردمی - شورای - اسلامی - افزایش - رضایتمندی - نایب رییس - پاسخگویی - تهران - کمیسیون - شهرسازی - مطالبات - معماری - شایسته - مشکلات - اولویت - رسیدگی - حضور - بیان