نماینده ولی فقیه در استان مرکزی با بیان اینکه شرکت واگن پارس رونق گرفته است گفت: از دستگاه ها، دولت و مجلس درخواست داریم حمایت کنند تا سفارش های لازم به جای بیگانه ها به داخل کشور و مخصوصاً استان مرکزی داده شود.
- به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری فارس از اراک، قربانعلی دری نجف آبادی بعد از ظهر امروز در مراسم تحویل 74 واگن شرکت واگن پارس در جمع خبرنگاران با گرامیداشت روز سوم خرداد روز آزادسازی خرمشهر اظهار کرد: شرکت واگن سازی دانشگاه با ارزشی است که کار و فعالیت در آن رونق گرفته و یکی از کارخانه های کشور است که با تولید خود به ندای رهبری لبیک می گوید.
وی افزود: سفارش دستگاه های ذی ربط به این کارخانه بسیار مهم است، امیدواریم کارکنان این شرکت تلاش کنند تا کیفیت، قدرت رقابت، صادرات و دانش محوری راهرچه بیشتر رشد و توسعه بدهند.
نماینده ولی فقیه در استان مرکزی ادامه داد: امروز در بازدید متوجه شدیم این کارخانه رونق گرفته و فعال و به روز است و ای کاش همه کارخانه های صنعتی استان با همین کیفیت کار کنند و اگر نقطه ضعفی هم هست با تلاش بیشتر جبران شود.
دری نجف آبادی بیان داشت: از دستگاه ها دولت و مجلس درخواست داریم حمایت کنند تا سفارش های لازم به جای اینکه به بیگانه ها داده شود به داخل کشور و مخصوصاً استان مرکزی داده شود.
وی اضافه کرد: امیدواریم کارخانه واگن سازی روز به روز توسعه یابد و در فناوری پیشرفته تر شود تا نیازهای مورد نیاز کشور را تأمین کند.
نماینده ولی فقیه در استان مرکزی ادامه داد: امیدواریم در اقدام بعدی شرکت واگن پارس بتواند نیازهای مترو تهران، مشهد و.
را تأمین کند و در ادامه با بالا بردن کیفیت و استفاده از تمام ظرفیت به فکر صادرات محصول خود باشد.
در حال به روزرسانی.
کلید واژه ها: نماینده ولی فقیه در استان - استان مرکزی - نماینده ولی فقیه - قربانعلی دری نجف آبادی - به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری فارس - واگن پارس - شرکت - واگن - دستگاه های ذی ربط - مرکزی - سفارش - استان - ولی فقیه - کارخانه - نماینده - خبرگزاری فارس - دستگاه - بیگانه - دری نجف آبادی - رشد و توسعه - دولت و مجلس - امروز - خبرنگاران - واگن سازی - سوم خرداد - آزادسازی - کشور - دانش - سازی - پارس