رییس کل دادگستری خوزستان در پی ریزش بخشی از ساختمان در دست ساخت متروپل آبادان ، دستور بررسی دقیق علت، عوامل حادثه، امدادرسانی به مصدومان و برخورد سریع و قاطع با همه مرتبطان و مسببان حادثه را صادر کرد.
- به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری موج خوزستان، علی دهقانی افزود: ظهر امروز بخشی از ساختمان 10طبقه در دست ساخت احداث در آبادان ریزش کرد که بلافاصله رییس دادگستری و دادستان عمومی و انقلاب این شهرستان در صحنه حاضر و دستور لازم برای رسیدگی به موضوع صادر شد.
وی همچنین از دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان خواست تا در کنار رییس دادگستری و دادستان آبادان، موضوع را تا حصول نتیجه مقتضی پیگیری و نظارت کند.
ریزش بخش هایی از ساختمان 10 طبقه تجاری متروپل در خیابان امیری آبادان تاکنون سه کشته و 12 زخمی برجا گذاشته است.
از ابتدای زمان وقوع حادثه در ظهر روز دوشنبه، چندین گروه امداد و نجات از شهرداری، پالایشگاه، پتروشیمی و اداره کل بندر و دریانوردی خرمشهر و آبادان به محل حادثه اعزام شدند.
تاکنون سه جسد از زیر آوار خارج شده و 12 نفر نیز که زیر آوار باقی مانده بودند توسط گروه های نجات از زیر آوار بیرون کشیده و به اورژانس تحویل داده شدند.
15 دستگاه آمبولانس و یک دستگاه اتوبوس آمبولانس برای امداد رسانی در محل حادثه مستقر بوده و در حال امدادرسانی به مصدومان این حادثه هستند.
فرماندار آبادان با حضور در محل حادثه گفته است علت فروریختن ساختمان متروپل در دست بررسی است.
کلید واژه ها: دادستان عمومی و انقلاب - آبادان - ساختمان - عمومی و انقلاب - دادستان عمومی - رییس دادگستری - دادگستری - ساخت - دادستان - حادثه - ریزش - دادگستری خوزستان - رییس کل دادگستری - دستور - خوزستان - رییس - انقلاب - ریزش ساختمان - امداد و نجات - دستور قضایی - امداد - عمومی - موضوع - بررسی - امدادرسانی - علی دهقانی - صادر - طبقه - خبرگزاری - مصدومان