دبیر اجرایی ستاد دهه کرامت شهرقدس از برگزاری برنامه های ویژه دهه کرامت جهت تقویت، ترویج و الگوسازی اخلاق و سیره رضوی در ادارات، مدارس و نهادهای فرهنگی و اجتماعی خبر داد.
- به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری فارس از شهرقدس، جلسه ستاد گرامیداشت دهه کرامت شهرستان قدس با حضور امام جمعه، فرماندار، دبیر اجرایی ستاد دهه کرامت و جمعی از مسوولان شهرستان قدس همراه با پخش صلوات خاصه در دفتر امام جمعه تشکیل شد.
حجت الاسلام رضا جوکار امام جمعه شهرقدس ضمن قدردانی از فعالیت های کانون های خدمت رضوی شهرستان در ایام سال و برنامه های اجرایی دهه کرامت در سال های گذشته با همکاری ادارات، مساجد و هیئات اظهار کرد: خادمیاران رضوی پیوند معنوی بین مردم و امام رضا(ع) ایجاد کرده و دهه کرامت برکاتی همراه داشته و لازم است کارهای اثرگذار و ماندگار برای اقشار مختلف مردم به خصوص نیازمندان انجام شود.
وی گفت: ترویج فرهنگ کرامت رضوی و الگوسازی از اهداف مهم برنامه ها بوده و باید مباحثی مانند اخلاق، رفتار و گفتار کریمانه در جامعه تبیین شود.
قدرت اله کریمی رابط کانون های خدمت رضوی و دبیراجرایی ستاد دهه کرامت شهرستان قدس در ادامه با اشاره به هم افزایی و هماهنگی ادارات در برنامه ها بیان کرد: هر کس در هرکجا به نیابت از حضرت رضا علیه السلام خدمتی انجام دهد به عنوان خادم حضرت بوده و اجر خدمت خود را خواهد گرفت.
وی افزود: با توجه به اینکه دهه کرامت با ایام امتحانات در مدارس و دانشگاه ها همراه است پس از تلاوت قرآن کریم و قبل از شروع امتحان، صلوات خاصه پخش شود و برپایی ایستگاه صلواتی و چایخانه رضوی و برگزاری برنامه 10 شب 10 مسجد همراه با برنامه های متنوع معنوی و فرهنگی بخشی از برنامه های در نظر گرفته شده است.
دبیر اجرایی دهه کرامت شهرقدس گفت: تهیه و توزیع بسته های حمایتی و معیشتی برای خانواده های تحت پوشش و واجد شرایط، تهیه بسته های تبرکی، همکاری و مشارکت خادمیاران در همه برنامه ها با لباس خدمت در معیت پرچم متبرک رضوی، متبرک شدن نان به نمک متبرک، پخش صلوات خاصه در ساعت 8 شب از همه مساجد به ویژه در شب ولادت امام رضا علیه السلام و توجه ویژه ادارات به تکریم ارباب رجوع و حفظ کرامت آنان در دهه کرامت از جمله برنامه های مورد تاکید ستاد است.
وی خاطر نشان کرد: با توجه به برنامه ریزی های انجام شده خدام آستان قدس رضوی در شهرقدس حضور خواهند یافت و برنامه های ویژه ای از جمله دیدار با خانواده شهدا و ایثارگران، تجدید میثاق با شهدا، امام خمینی(ره) و رهبر معظم انقلاب اسلامی، تجلیل از بقاع متبرکه، دیدار با آتش نشانان، گروه های جهادی، پاکبانان، مددجویان بهزیستی و کمیته امداد، برگزاری جشن های مردمی، مسابقات کتابخوانی، فرهنگی، ورزشی و هنری مختلف، آزادسازی زندانیان، دیدار با بیماران و تجلیل از کادر درمان، راهپیمایی خانوادگی، جشنواره های گوناگون مانند آواها و نواهای رضوی از روز میلاد حضرت معصومه(س) تا میلاد امام رضا(ع) با همکاری نهادهای مردمی و دستگاه های مختلف شهرستان برگزار خواهد شد.
انتهای پیام/ 67079
کلید واژه ها: دهه کرامت - کرامت - امام جمعه - شهرقدس - شهرستان قدس - شهرستان - به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری فارس - کانون های خدمت رضوی - رضوی - الگوسازی - امام - برگزاری - ستاد گرامیداشت - خادمیاران رضوی - خبرگزاری فارس - برنامه - ستاد - جمعه - حجت الاسلام - همراه - خادمیاران - نیازمندان - گرامیداشت - سیره رضوی - دبیر - مردم - خبرگزاری - مسوولان - ماندگار - اجتماعی