براساس گزارش ارائه شده در دوره ریاست رییس اخیر سازمان تعزیرات حکومتی 504 هزار پرونده به این سازمان ارجاع و حدود 400 هزار پرونده نیز در این سازمان مختومه شده است.
- حجت الاسلام محمدتقی نقدعلی نماینده مردم خمینی شهر در مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس با اشاره به نشست امروز کمیسیون قضایی مجلس گفت: در جلسه امروز طرح دو فوریتی کنترل و ساماندهی اجاره بهای املاک مسکونی را مورد بحث بررسی قرار گرفت که این طرح به کمیسیون قضایی به عنوان کمیسیون فرعی ارجاع داده شده بود.
وی افزود: اعضای کمیسیون پس از انجام بررسی های خود کلیات طرح فوق الذکر را رد کردند چرا که دستورالعملی که برای کنترل و ساماندهی اجاره بهای مسکن در هیأت دولت تصویب شده مشکل را حل می کند.
عضو کمیسیون قضایی مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: علاوه براین سازوکاری که در این طرح پیش بینی شده بود نه تنها به کنترل اجرابهای مسکن کمکی نمی کرد بلکه به مشکلات در این حوزه دامن می زد.
نقدعلی خاطرنشان کرد: در ادامه این جلسه رییس سازمان تعزیرات حکومتی به همراه معاونین خود در کمیسیون حاضر شدند و گزارشی را از عملکرد سازمان تعزیرات طی مدتی که رییس جدید به این سمت منصوب شده به اعضای کمیسیون ارائه کردند.
وی افزود: در این جلسه رییس سازمان تعزیرات حکومتی گزارشی از نیازهای این سازمان در حوزه نیروی انسانی و نیاز به ساختمان به اعضای کمیسیون ارائه کرد.
عضو کمیسیون قضایی مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: رییس سازمان تعزیرات حکومتی همچنین گزارشی از پرنده های ارجاع و همچنین مختومه شده در این سازمان به اعضای کمیسیون ارائه کرد.
عضو کمیسیون قضایی مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: براساس گزارش ارائه شده در مدت ریاست رییس جدید سازمان تعزیرات حکومتی 504 هزار پرونده به این سازمان ارجاع شده و حدود 400 هزار پرونده نیز در این دوره مختومه شده است.
انتهای پیام/
کلید واژه ها: سازمان تعزیرات حکومتی - کمیسیون قضایی - کمیسیون - کمیسیون قضایی مجلس - مجلس شورای اسلامی - خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس - سازمان تعزیرات - تعزیرات حکومتی - سازمان - شورای اسلامی - پرونده - ساماندهی - خبرنگار پارلمانی - قضایی - اجاره بهای مسکن - تعزیرات - محمدتقی نقدعلی - خبرگزاری فارس - هزار - حکومتی - طرح دو فوریتی - اسلامی - مجلس - املاک مسکونی - حجت الاسلام - اجاره - شورای - بررسی - امروز - کنترل