شهردار منطقه13 از احداث پهلوگاه اضطراری در بزرگراه شهید یاسینی با هدف ارتقای ایمنی در مسیر جنوب به شمال این بزرگراه به همت معاونت حمل و نقل و ترافیک خبر داد.
- شهردار منطقه۱۳ از احداث پهلوگاه اضطراری در بزرگراه شهید یاسینی با هدف ارتقای ایمنی در مسیر ونوب به شمال این بزرگراه به همت معاونت حمل و نقل و ترافیک خبر داد.
به گزارش سایت قطره و به نقل ازشهردارآنلاین به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه13، محمدهادی علی احمدی، شهردارمنطقه با اشاره به رویکرد ارتقای ایمنی شبکه بزرگراهی و کاهش خسارات ناشی از تصادفات احتمالی در محدوده گفت: عملیات عمرانی احداث پهلوگاه برای توقف اضطراری خودروها در محور جنوب به شمال بزرگراه شهید یاسینی زیر پل دوازده فروردین آغاز شده است.
او افزود: این پهلوگاه اضطراری به منظور افزایش سطح ایمنی خودروهای عبوری و توقف خودروهایی که دچار نقص فنی شده و یا نیاز به امداد رسانی دارند، احداث می شود.
شهردار منطقه13 با بیان اینکه این طرح به همت معاونت حمل و نقل ترافیک شهرداری منطقه 13 و همکاری و هماهنگی اداره کل مهندسی و ایمنی ترافیک معاونت حمل ونقل و ترافیک شهرداری تهران در دستورکار قرار گرفته است، ابراز امیدواری کرد: با اجرای این طرح، کاهش تصادفات در محدوده مذکور و عدم پس زدگی بار ترافیکی ناشی از توقف در مسیر بزرگراه یاسینی را شاهد باشیم.
کلید واژه ها: بزرگراه - شهید یاسینی - اضطراری - شهردار - خودروها - احداث - ایمنی - ارتقای - شهید - حمل و نقل - عملیات عمرانی - معاونت - ترافیک - شمال - توقف اضطراری - روابط عمومی - امداد رسانی - مسیر - توقف - جنوب - فروردین - تصادفات - شهرداری - نقص فنی - عمرانی - افزایش - عملیات - خسارات - امداد - روابط