مطالب مرتبط:
بازدید رییس سازمان امور استخدامی از نمایشگاه محصولات دانش بنیان
بازدید رییس سازمان امور استخدامی از محصولات شرکت های دانش بنیان
همکاری سازمان امور استخدامی با معاونت علمی برای تحول اشتغال دانش آموختگان
مدیرکل حوزه ریاست سازمان بازرسی: نتایج آزمون استخدامی سازمان بازرسی تا پایان تیرماه اعلام می شود
افزایش ضریب جهت جذب افراد بومی در آزمون های استخدامی تامین اجتماعی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 31 اردیبهشت 1401 ساعت 12:172022-05-21دانش

خط ویژه سازمان امور استخدامی برای جذب نخبگان در دستگاه ها


به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، میثم لطیفی رییس سازمان امور اداری و استخدامی کشور امروز در حاشیه بازدید از نمایشگاه ایران ساخت در جمع خبرنگاران با بیان اینکه اقدامات معاونت علمی تحولات خوبی در حوزه دانش بنیان کشور ایجاد کرده است، - رییس سازمان امور اداری و استخدامی کشور از ایجاد خط ویژه برای جذب نخبگان در دستگاه های اجرایی با همکاری معاونت علمی وفناوری ریاست جمهوری و بنیاد ملی نخبگان خبر داد.

به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، میثم لطیفی رییس سازمان امور اداری و استخدامی کشور امروز در حاشیه بازدید از نمایشگاه ایران ساخت در جمع خبرنگاران با بیان اینکه اقدامات معاونت علمی تحولات خوبی در حوزه دانش بنیان کشور ایجاد کرده است، افزود: برای آنکه حکمرانی ما یک حکمرانی هوشمند شود، نیار داریم از شرکت های دانش بنیان بیشتر در عرصه حکمرانی و در اداره دولت استفاده کنیم.

وی با بیان اینکه در سال های اخیر، فضای کار، نیروی انسانی و ساختار های اداری تحولات جدی یافته است، اظهار کرد: اگر بخواهیم خدمات را آسان تر به مردم ارائه دهیم و این خدمات در دسترس تر و با فساد کمتر و سلامت بیشتر باشد، گریزی نداریم که از مجموعه های دانش بنیان استفاده کنیم.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

خط ویژه سازمان امور استخدامی برای جذب نخبگان در دستگاه ها

خط ویژه سازمان امور استخدامی برای جذب نخبگان در دستگاه ها