برای ایجاد تناسب اندام، کسانی که ورزش می کنند باید به بدن استرس وارد کنند و سپس از طریق ریکاوری، بدن خود را با شرایط تطبیق دهند از اینرو می توانند استرس بیشتری را در دور بعدی تمرین تحمل کنند.
- به گزارش سایت قطره و به نقل ازهمشهری آنلاین، حفظ میزان معقول استرس و ارتقای ریکاوری برای بهبود عملکرد افراد ورزشکار و همچنین جلوگیری از آسیب و مشکلات مرتبط با تمرین بیش از حد، ضروری است.
محققان مؤسسه تحقیقات ورزشی دانشگاه بارسلونا، اثرات شدت تمرین بر دوچرخه سواران جاده را از نظر حالات خلقی و ظرفیت آنها برای انطباق با بارهای تمرینی بیشتر مورد بررسی قرار دادند که با استفاده از تغییرات ضربان قلب (HRV) ارزیابی شده است.
این تحقیق، از طریق تجزیه و تحلیل شش هفته ای پاسخ پنج دوچرخه سوار آماتور جاده در مورد استرس" فیزیکی متحمل شده در طول تمرین، انجام شد.
صبح روز بعد HRV آنها اندازه گیری و وضعیت خلق و خوی شأن ثبت شد.
محققان استدلال می کنند که تغییر در خلق و خو یا HRV، در ورزشکاران روز بعد از تمرین می تواند به عنوان شاخصی از شدت تمرین عمل کند و نشان دهد که آیا تمرین کافی بوده یا برای وضعیت فیزیکی ورزشکار بیش از حد شدید بوده است.
این مطالعه مشاهده کرد که هر چه تمرین شدیدتر باشد، خلق و خوی روز بعد کاهش می یابد و همچنین HRV کمتر می شود.
نتایج به دست آمده اولین گام در راه اندازی یک سیستم نظارتی است که بارهای تمرینی داخلی و خارجی را علاوه بر وضعیت خلقی و تغییرات ضربان قلب ورزشکار در نظر می گیرد، و هدف آن کمک به ورزشکاران برای سازگاری با تمرینات خود و جلوگیری از آسیب هایی که ممکن است با تمرین بیش از حد همراه باشد.
کلید واژه ها: تمرین - دوچرخه سوار - استرس - ورزش - ریکاوری - دوچرخه سواران - دوچرخه - اندازه گیری - ضربان قلب - تحمل - مورد - جاده - گیری - دانشگاه - تغییرات - تحقیقات - ارزیابی - ورزشکار - استفاده - تمرینی - عملکرد - ارتقای - مشکلات - همشهری - سواران - محققان - فیزیکی - ضروری - گزارش - شرایط