مطالب مرتبط:
پایان سیاست بی طرفی فنلاند و سوئد/ فنلاند درخواست عضویت ناتو می دهد / انگلیس: یک سوم نظامیان روسیه در جنگ اوکراین، کشته شدند
پایان سیاست بی طرفی فنلاند و سوئد و درخواست عضویت ناتو / انگلیس: یک سوم نظامیان روسیه در اوکراین، کشته شدند
ترکیه اعلام کرد آماده است با فنلاند و سوئد درباره عضویت آن ها در ناتو گفتگو کند
ترکیه با سوئد و فنلاند برای عضویت در ناتو مذاکره می کند
تحلیل رسانه چینی از خطرات عضویت سوئد و فنلاند در ناتو
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 25 اردیبهشت 1401 ساعت 16:422022-05-15بين الملل

عضویت سوئد و فنلاند در ناتو، تقابل با برقراری صلح در اوکراین است


رهبر حزب «لیگا نورد» ایتالیا، تلاش فنلاند و سوئد برای پیوستن به ناتو را در تعارض با برقراری صلح در اوکراین دانست.

- به نقل از اسپوتنیک، ماتئو سالوینی رهبر حزب لیگا نورد ایتالیا پیوستن فنلاند و سوئد به ناتو را اقدامی در خلاف جهت تحقق صلح در اوکراین ارزیابی کرد.

سالوینی در بحبوحه بالا گرفتن بحث پیوستن سوئد و فنلاند به ناتو به پشتوانه حمایت کشورهای غربی، گفت: در حال حاضر نه.

هر چیزی که روند دستیابی به صلح را به تاخیر می اندازد، باید در فهرست انتظار قرار گیرد.

جیانکارلو جورجتی وزیر توسعه اقتصادی ایتالیا نیز ضمن حمایت از موضع سالوینی گفت که پیوستن دو کشور جدید به ناتو که در نزدیکی مرزهای روسیه قرار دارند، قطعا به کاهش (زمان درگیری) اوکراین کمکی نخواهد کرد.

البته موضع دو سیاستمدار ایتالیایی با سیاست رسمی این کشور که امروز از سوی لویئجی دی مایو وزیر خارجه اعلام شد، در تعارض است.

دی ماریو در نشست کشورهای گروه 7 اعلام کرد که رم از پیشنهاد فنلاند و سوئد برای پیوستن به ناتو حمایت خواهد کرد.

کشورهای سوئد و فنلاند در روزهای اخیر به بهانه وقوع جنگ در اوکراین و دستمایه قرار دادن مسائل امنیتی موضوع عضویت در ناتو را پیش کشیده اند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

عضویت سوئد و فنلاند در ناتو، تقابل با برقراری صلح در اوکراین است

عضویت سوئد و فنلاند در ناتو، تقابل با برقراری صلح در اوکراین است