یک منبع مطلع نزدیک به هیات مداکره کننده ایران گفت: دور هشتم مذاکرات وین، از فردا شنبه حدود یک هفته برای پاره ای از مشورت ها با پایتخت متوقف می شود.
- یک منبع ایرانی نزدیک به مذاکرات: روند گفت وگوها سازنده و رو به جلو بوده است یک منبع مطلع نزدیک به هیات مداکره کننده ایران گفت: دور هشتم مذاکرات وین، از فردا شنبه حدود یک هفته برای پاره ای از مشورت ها با پایتخت متوقف می شود.
به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا، این منبع مطلع خاطرنشان کرد: با توجه به اهمیت موضوعات باقی مانده و لزوم اتخاذ تصمیمات سیاسی، تفاهم شد هیأت ها برای مشورت و رایزنی به پایتخت ها بازگردند.
وی روند گفتگوها تاکنون را در مجموع سازنده و رو به جلو خواند و افزود: اگر طرف های مقابل پس از بازگشت از پایتخت ها تصمیمات لازم را اتخاذ کنند، امکان حرکت سریعتر به سمت توافق وجود دارد.
انتهای پیام
کلید واژه ها: مذاکرات - پایتخت - نزدیک - منبع - ایران - سازنده - پایتخت ها - مشورت - تصمیمات - روند - ایرانی - متوقف - هیات - پاره - حدود - فردا - شنبه - هفته - بازگشت - رایزنی - گزارش - اهمیت - تفاهم - توافق - لازم - باقی - هیأت