افزایش نامتعارف قیمت گاز سوخت و خوراک صادر شده برای این مجتمع با مبلغ 87770 ریال برای هر متر مکعب گاز خوراک (معادل 34.
5 سنت در برابر گرانترین گاز جهان Henry Hub آمریکا و اروپا با نرخ 19٫1 سنت)، - افزایش نامتعارف قیمت گاز سوخت و خوراک صادر شده برای این مجتمع با مبلغ 87770 ریال برای هر متر مکعب گاز خوراک (معادل 34.
5 سنت در برابر گرانترین گاز جهان Henry Hub آمریکا و اروپا با نرخ 19٫1 سنت)، بهای تمام شده متانول تولیدی این مجتمع را حداقل به 430 دلار بدون ریسک های ناشی از شرایط تحریم رسانده است.
به گزارش سایت قطره و به نقل ازایلنا، رییس هیئت مدیره شرکت متانول کاوه که پس از پتروشیمی زاگرس بزرگترین واحد تولید متانول کشور است، در نامه ای به دبیرکل انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پتروشیمی از توقف فعالیت مجتمع متانول کاوه به دلیل عدم توجیه پذیری تولید خبر داد.
در این نامه آمده است: با التزام به ابلاغیه شرکت ملی صنایع پتروشیمی دال بر رعایت محدودیت 50 درصد در تامین گاز مورد نیاز این مجتمع طی 60 روز گذشته و اخیرا نیز ابلاغ محدودیت گاز در فصل سرد از سوی شرکت ملی صنایع پتروشیمی، در جهت رعایت منافع عمومی اقدام به توقف تولید مجتمع نمود.
در ادامه این نامه با اشاره به افزایش بی سابقه قیمت خوراک پتروشیمی ذکر شده است: افزایش نامتعارف قیمت گاز سوخت و خوراک صادر شده برای این مجتمع با مبلغ 87770 ری