حوزه/ هیئت علمی پژوهشگاه امام صادق(ع) تصریح کرد: الگوگیری از سبک زندگی فاطمی حقیقتاً نسخه علاج گرفتاری های مادی و معنوی ماست.
- حوزه/ هیئت علمی پژوهشگاه امام صادق(ع) تصریح کرد: الگوگیری از سبک زندگی فاطمی حقیقتاً نسخه علاج گرفتاری های مادی و معنوی ماست.
مهدی اسلامی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری حوزه ، ضمن تبریک فرارسیدن سالروز ولادت باسعادت حضرت فاطمه زهرا (س) اظهار داشت: هر چند این روز عزیز به عنوان روز زن و مادر، موسم شادی پیروان اهل بیت (ع) و محبان حضرت زهرا (س) است، اما با این حال بهترین و مغتنم ترین فرصت به منظور شناخت هرچه بیشتر و عمیق تر این بانوی بی همتای جهان بشریت در راستای الگوگیری از گفتار و سیره عملی ایشان است.
وی افزود: اگر در زندگی خود سعادت و موفقیت حقیقی را طلب می کنیم، راهش بی شک تمسک به آموزه های سبک زندگی اهل بیت (ع) به ویژه صدیقه کبری (س) است و این که به راستی در مسیر بندگی خدای متعال، کوشا باشیم.
وی همچنین خاطرنشان کرد: امروزه یکی از مهم ترین خلأهای زندگی بشر، کمبود یا نبود احساس آرامش و آسایش واقعی است و حال آن که اساسی ترین دلیل بروز این مساله به خاطر دوری از معنویت است.