سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه بودجه 1401 از مشخص شدن نرخ خانه های لوکس از سوی این کمیسیون خبر داد.
- سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه بودوه ۱۴۰۱ از مشخص شدن نرخ خانه های لوکس از سوی این کمیسیون خبر داد.
به گزارش سایت قطره و به نقل ازدولت بهار به نقل از ایرنا، رحیم زارع در گفت و گویی در توضیح آخرین مصوبه کمیسیون تلفیق بودجه 1401 گفت: کمیسیون تلفیق در مصوبه ای به وزارت نیرو اجازه داد از طریق شرکت های تابعه نسبت به تاسیس شرکت های صندوق پتروشیمی با مشارکت متقاضیان و سرمایه گذاران بخش غیردولتی به منظور تجهیز منابع احداث و بهره برداری از 5 هزار مگاوات نیروگاه برق با اولویت منابع محروم و کمتر توسعه یافته اقدام کند.
سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه اظهار داشت: در مصوبه ای دیگر به دولت اجازه داده شد از طریق سازمان انرژی اتمی نسبت به احداث 10 هزار مگاوات نیروگاه اتمی تولید برق از طریق مشارکت با سازندگان بین المللی و صنایع داخلی اقدام کند.
زارع در مورد نرخ مالیات خانه های لوکس گفت: نرخ مالیات بر دارایی سالانه خانه های گران قیمت و باغ ویلاهای گران قیمت تغییر پیدا کرد؛ بر این اساس خانه هایی با ارزش روز تا سقف 20 میلیارد تومان معاف از مالیات شدند.
مالیات خانه و باغ ویلاهای گران قیمت نسبت به مازاد 20 تا 25 میلیارد تومان یک در هزار و نسبت به مازاد 25 تا 35 میلیارد تومان دو