قرعه کشی دو طرح پیش فروش یکساله و مشارکت در تولید 6 محصول سایپا در هفته اول بهمن ماه 1400 انجام شد و اسامی منتخبان پس از تایید نهایی توسط نهادهای نظارتی ساعت 8 روز دوشنبه، - به گزارش سایت قطره و به نقل ازهمشهری آنلاین به نقل از سایپانیوز، قرعه کشی دو طرح پیش فروش یک ساله و پیش فروش مشارکت در تولید 6 محصول سایپا شامل کوییک با گیربکس معمولی، کوییک.
آر، کوییک.
اس، شاهین.
جی، ساینا.
اس و سایپا 151 با حضور نهادهای نظارتی و مسئولان این گروه خودروسازی برگزار شد.
در طرح اخیر پیش فروش یک ساله سایپا 98 هزار و 675 نفر شرکت کردند که 96 هزار و 297 نفر واجد شرایط شناخته شدند.
ظرفیت محصولات عرضه شده گروه خودروسازی سایپا در این طرح فروش 15 هزار خودرو است و برای آنکه حقی از متقاضیان خرید خودرو ضایع نشود، 30 هزار نفر هم به عنوان رزرو در نظر گرفته شده اند.
در این طرح دو هزار و 200 دستگاه خودرو شاهین.
جی عرضه می شود.
علاوه بر این دو هزار و 700 دستگاه کوییک با گیربکس معمولی، هزار و 700 دستگاه کوییک.
آر، هزار و 800 دستگاه کوییک.
اس، 6 هزار و 100 دستگاه ساینا.
اس و 500 دستگاه سایپا 151 عرضه می شود.
همچنین در طرح پیش فروش مشارکت در تولید سایپا 28 هزار و 968 نفر شرکت کردند که 26 هزار و 932 نفر واجد شرایط شناخته شده اند.