فارغ التحصیل دکتری رشته علوم تربیتی گرایش برنامه ریزی درسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر رساله خود را با عنوان «طراحی الگوی برنامه درسی فرهنگ ایمنی در دوره ابتدایی» ارائه کرد.
- ؛ مجتبی سرهنگی کالیجانی، حدود 24 سال در سازمان آتش نشانی تهران سابقه کار دارد و حدود 14 سال از این زمان را در مرکز آموزش به عنوان مربی آموزشی در دوره های مختلف از آتش نشان داوطلب گرفته تا آموزش های تخصصی تدریس کرده است.
او دوره های مختلفی را در کشور زیر نظر استادان انگلیسی و سه ماه در انگلستان دوره های جست وجو و نجات شهری را دیده است و اکنون به صورت تخصصی روی آموزش های نجات کار می کند و آوار و آواربرداری و زلزله های و حوادث مختلفی ازجمله بم، ورزقان، حادثه پلاسکو و سیل های سال 98 را تجربه کرده است.
بیشتر بخوانید: ارائه الگوی مفهومی فرهنگ سازمانی ایمنی بیمار با رویکرد مدیریت خطا کادیجانی فارغ التحصیل دکتری رشته علوم تربیتی گرایش برنامه ریزی درسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر است.
او نیت اصلی خود از تحصیلات تکمیلی را اجرای برنامه آموزش شهروندی خود می داند تا تحقیقاتش تکمیل تر و کامل تر شود.
او می گوید: چند روز که از حادثه تلخ پلاسکو گذشت با استادانم مشورت کردم و به رغم اینکه بخشی از پروپوزال(طرح پژوهشی) را جلو رفته بودیم به آنان گفتم که تصمیم