ارگان های نظامی که در سواحل دریای خزر مجتمع های تفریحی دارند داوطلبانه ساحل را آزاد کنند وگرنه اقدام قانونی می شود.
- - ارگان های نظامی که در سواحل دریای خزر موتمع های تفریحی دارند داوطلبانه ساحل را آزاد کنند وگرنه اقدام قانونی می شود.
-
به گزارش سایت قطره و به نقل ازدولت بهار به نقل از باشگاه خبرنگاران، محمد کریمی دادستان عمومی و انقلاب مرکز مازندران گفت: ارگان های نظامی و انتظامی که در سواحل دریای خزر مجتمع هایی دارند که از آن ها استفاده نظامی نمی شود داوطلبانه حریم 60 متری دریا را آزاد کنند و اگر خودشان انجام ندهند بر اساس ماده 11 قانون اراضی مستحدثه از طریق دستگاه قضایی انجام می شود.
او افزود: اخطار های لازم به این نهاد های نظامی داده شده است تا مطابق قانون، حریم 60 متری ساحل را آزاد کنند.
از مجموع 438 کیلومتر نوار ساحلی مازندران 14 کیلومتر اکنون در اختیار نهاد های نظامی و انتظامی است که استفاده نظامی از این سواحل نمی کنند، مانند مجتمع آموزشی و فرهنگی شهدای ارتش در نوار ساحلی شهرستان نکا که از آن استفاده غیر نظامی می شود.
اهالی منطقه می گویند ارتش دیواری ایجاد کرده که امکان دسترسی و ورود مردم به ساحل را غیرممکن کرده است و قرار بود یک ورودی به دریا بدهند و چند جلسه هم در فرمانداری برگزار شد اما به نتیجه نرسید.