مولف کتاب سواد رسانه ای ، دغدغه عموم والدین در دوران بعد از کرونا را وابستگی بیش از اندازه فرزندان به رسانه دانست و گفت: تلفن همراه این نسل، - مولف کتاب "سواد رسانه ای"، دغدغه عموم والدین در دوران بعد از کرونا را وابستگی بیش از اندازه فرزندان به رسانه دانست و گفت: تلفن همراه این نسل، بسترساز بسیاری از فعالیت های اجتماعی و جداسازی آنها از رسانه ها غیر ممکن است.
به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرنگار ایمنا ، بشیر حسینی در نشستی که با حضور اولیای دانش آموزان و با عنوان سواد رسانه ای و تربیت فرزند در عصر رسانه به میزبانی اتاق بازرگانی اصفهان برگزار شد، اظهار کرد: دغدغه عموم والدین این است که در دوره بعد از کرونا با فرزندان و نسلی روبه رو هستیم که بیش از آنچه تصور می کردیم رسانه ای شده اند و تلفن همراه آنها بستر بسیاری از فعالیت های اجتماعی شده، تا جایی که جداسازی آنها از رسانه ها غیرممکن است.
وی با بیان اینکه تنها راه حلی که برای کنترل و تربیت فرزندان در این شرایط وجود دارد، توجه به سواد رسانه ای است، افزود: نقد رسانه، متن، زیرمتن، فرامتن و اینکه شناخت آنها چقدر می توان در تحلیل یک پیام مؤثر باشد، از اهمیت ویژه ای برخوردار است.