معاون علوم، مهندسی و کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: استاد، دانشجو و تجهیزات دانشگاه کارآمدترین و اصلی ترین سرمایه و ظرفیت دانشگاه هستند.
- به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرنگار با تأکید بر اینکه دانشگاه آزاد باید الگوی مراکز علمی و آموزشی کشور شود، توضیح داد: امکانات زیرساختی و نیروی انسانی دانشگاه آزاد اسلامی در کشور کم نظیر است.
بیشتر بخوانید: حضور علمایی در جلسه شورای دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر وی با تأکید بر ایجاد شبکه در حوزه های مختلف دانشگاه، توضیح داد: استاد، دانشجو و تجهیزات دانشگاه کارآمدترین و اصلی ترین سرمایه و ظرفیت دانشگاه هستند.
عضو هیئت رییسه دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه تمام واحدها و مراکز دانشگاه آزاد اسلامی یک نهاد با مرکزیت واحد است، افزود: ظرفیت های هر واحد دانشگاهی، ابزاری برای پیشبرد اهداف واحدها و مراکز در هر استان است و بحث آمایش نازل به همین شبکه سازی و بهره گیری مشترک از زیرساخت هاست.
معاون علوم، مهندسی و کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه اداره دانشگاه به تنهایی از طریق درآمدهای شهریه ای میسر نیست، عنوان کرد: باید به دنبال فعالیت های دانش محور بود و این الگو در تمام استان ها اجرایی شود.