مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان اردبیل گفت: کولاک شدید در جاده های مواصلاتی استان اردبیل باعث کاهش دید و مسدود شدن برخی از گردنه ها و محورهای مواصلاتی شده است.
- به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری فارس از اردبیل، کلیم الله وثوقی در حاشیه بازدید از راه های مواصلاتی استان اردبیل با اشاره به کولاک شدید در جاده های استان اظهار کرد: شدت کولاک در محورهای مواصلاتی استان باعث کندی تردد شده است.
وی افزود: محورهای اردبیل ـ خلخال و اردبیل ـ سرچم دارای کولاک شدید و کاهش دید افقی بوده و تردد در این جاده ها با کندی و تنها با زنجیر چرخ امکان پذیر است.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان اردبیل بیان کرد: محورهای اسالم ـ خلخال و سراب ـ اردبیل از سمت آذربایجان شرقی به دلیل کاهش دید و کولاک شدید، مسدود اعلام شد.