ناوگروه 79 نیروی دریایی ارتش متشکل از ناوبندر «مکران» و ناوشکن شهید «بایندر» در دریای سرخ حضور دارد و نفتکش های جمهوری اسلامی ایران را در مسیر تعیین شده اسکورت می کند.
- امیر دریادار کاویانی گفت: ناوگروه 79 نیروی دریایی ارتش متشکل از ناوبندر مکران و ناوشکن شهید بایندر در دریای سرخ حضور دارد و نفتکش های جمهوری اسلامی ایران را در مسیر تعیین شده اسکورت می کند.
به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا به نقل از ارتش، امیر دریادار حمزه علی کاویانی جانشین فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران اظهار داشت: نیروی دریایی ارتش به طور مستمر در عرصه دریاها و آب های بین المللی به جهت تأمین خطوط مواصلاتی جمهوری اسلامی ایران حضور دارد و در راستای اهداف مورد نظر و تأمین منافع کشور گام برمی دارد.
وی در خصوص مأموریت ناوگروه 79 نیروی دریایی ارتش گفت: امروز ناوگروه ما متشکل از ناوبندر مکران و ناوشکن شهید بایندر در دریای سرخ حضور دارد و نفتکش های جمهوری اسلامی ایران را در مسیر تعیین شده اسکورت می کند.
این روند همچنان ادامه دارد و نیروی دریایی افتخار می کند که در تداوم تأمین منافع کشور همواره در صحنه دریا حضور تأثیرگذار و راهبردی دارد.
جانشین فرمانده نیروی دریایی ارتش در خصوص آخرین وضعیت امنیتی خلیج فارس نیز عنوان کرد: با حضور نیروی دریایی راهبردی ارتش جمهور