معاون حمل و نقل و ترافیک شهردار اصفهان گفت: گفت: فردا _چهارشنبه 29 دی ماه_به مناسبت روز ملی هوای پاک استفاده از وسایل حمل ونقل عمومی برای شهروندان اصفهانی رایگان است.
- حسین حق شناس در گفت و گو با خبرنگار ایمنا ، اظهار کرد: موضوع آلودگی هوا به یکی از مشکلات عمده و بزرگ اکثر کلانشهرهای صنعتی تبدیل شده و رهبران، مدیران و کارشناسان در این شهرها دائماً در حال ارائه راهکارهای متناسب برای مقابله با این بحران محلی و جهانی هستند.
وی تصریح کرد: از سال 1374 مسئولان ستاد اجرایی کاهش آلودگی هوا را بر این داشت تا به منظور ایجاد حساسیت در بین اقشار مختلف جامعه، روز 29 دی ماه را به عنوان روز ملی هوای پاک اعلام کرده است.
معاون حمل و نقل و ترافیک شهردار اصفهان افزود: اطلاع رسانی و آگاهی بخشی موضوعات مرتبط با هوای پاک با استفاده از ظرفیت شهرداری، رایگان نمودن خدمات حمل و نقل عمومی شامل مترو و اتوبوس، رایگان کردن معاینه فنی خودروهای عمومی پلاک ت و آژانس های زیر نظر سازمان تاکسیرانی که تاریخ انقضا معاینه فنی آنها دی ماه 1400 بوده است و خودروهای حمل بتن از جمله برنامه های در نظر گرفته شده به مناسبت روز ملی هوای پاک است.
وی با بیان اینکه تاکسی ها و آژانس های زیر نظر سازمان تاکسیرانی مشمول این طرح می توانند با ارائه کارت شهری معتبر به صورت رایگان از 29